Veřená zakázka

Komunikační strategie a Vizuální identita města

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITProjekty a studie
IT ->  Ostatní
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza,
79822500-7 - Služby v oblasti grafického designu
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je realizace plnění určené pro projekt Otevřené a přitažlivé město Slatiňany. Podstatou plnění je příprava grafického manuálu a komunikační strategie, přičemž grafický manuál se bude skládat z jednotlivých prvků vizuální identity města.
Grafický manuál:
- jedná se zejména o grafické zpracování nového loga, které bude zadavatelem užíváno k jeho vnější prezentaci a identifikaci, tvorba grafického návrhu vizitek, které budou využívat již nově vytvořené logo, dále návrh korporátní palety barev, písma nebo grafického návrhu hlavičkového papíru zadavatele, jež bude sloužit pro lepší profesionální vzhled dokumentů zadavatele. Dále se jedná o tvorbu grafického návrhu dopisní obálky, jež bude sloužit k profesionální prezentaci zadavatele na venek nebo tvorbu moderní grafiky listin Ozvěny. Současně bude prováděna i realizace reklamních předmětů s motivem zadavatele, jež bude sloužit k prezentaci zadavatele.
Komunikační strategie:
- bude nastaven jednoznačný systém komunikace městského úřadu (Města Slatiňany) navenek. Bude vytvořen ucelený dokument, který kompletně zmapuje komunikaci města Slatiňany vůči občanům, návštěvníkům či klientům městského úřadu. Dokument bude obsahovat analytickou a návrhovou část. Součástí plnění bude také provedení školení zaměstnanců městského úřadu.
Zadavatel dále v rámci plnění předmětu této veřejné zakázky předpokládá veřejné seznámení s komunikační strategií a grafickým manuálem.
Podrobnou specifikaci předmětu veřejné zakázky jakož i obchodní a platební podmínky obsahuje Výzva k podání nabídek a Zadávací dokumentace včetně jejích příloh.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.01.2021