Veřená zakázka

Generel dopravy a parkování

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je realizace plnění určené pro projekt Otevřené a přitažlivé město Slatiňany, kdy předmětné plnění spočívá ve zpracování ucelené dokumentace navrhovaných řešení dopravy a parkování ve městě Slatiňany. Tato celistvá dopravní dokumentace (studie) bude obsahovat následující dílčí části:
a) Generel dopravy v pohybu; jedná se o strategický dokument města pro oblast dopravy automobilové, cyklistické a chodců a bude vnitřně členěn na část analytickou a návrhovou. Návrhová část bude zpracována v krátkodobém výhledu (do roku 2025), střednědobém výhledu (do roku 2035) a dlouhodobém výhledu (do roku 2045). Zpracováním generelu dopravy v pohybu bude vytvořena ucelená analýza jednotlivých dopravních systémů v území a analýza jejich vzájemné interakce. Základním cílem projektu je zlepšení mobility a dostupnosti ve městě, zvýšení kvality života ve městě nebo zlepšení image města;
b) Generel parkování; jedná se o strategický dokument města, který bude vnitřně členěn na část analytickou, návrhovou a implementační. Návrhová část bude zpracována v krátkodobém výhledu (do roku 2025), střednědobém výhledu (do roku 2035) a dlouhodobém výhledu (do roku 2045). Analýza bude vypracována v návaznosti na stávající životní styl společnosti i obyvatel města. Návrhová část bude minimálně obsahovat návrh nových parkovacích ploch pro OA s uvedením kapacity.
Podrobnou specifikaci předmětu veřejné zakázky jakož i obchodní a platební podmínky obsahuje Výzva k podání nabídek a Zadávací dokumentace včetně jejích příloh.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.01.2021