Veřená zakázka

Komplexní plnění dodávek projektu ZZS JčK II. (otevřené řízení, dodávky )

Číslo ve věstníku:
485012
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
39000000-2 - Nábytek (včetně kancelářského), zařízení interiéru, domácí spotřebiče (mimo osvětlení) a čisticí prostředky,
48800000-6 - Informační systémy a servery,
48810000-9 - Informační systémy,
48814000-7 - Zdravotnické informační systémy,
72263000-6 - Implementace programového vybavení
Popis:

Předmětem výše uvedené veřejné zakázky je zajištění kompletní dodávky a implementace informačních systémů, technologií a dalších služeb nezbytných pro vybudování zdravotnického operačního střediska (dále také jako „ZOS“) Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje (dále také jako „ZZS JčK“) a jeho napojení na národní informační systém IZS (dále také jako „NIS IZS“).

Obsahem plnění je dodávka projektové technologie pro operační řízení (vybavení sálu s technologickým zázemím, radiová síť, telefonie, technologie zásahových vozů (navigační systém a mobilní zadávání dat) a jejich napojení na síť a na informační systém pro operační řízení, informační technologie včetně informačního systém pro operační řízení s napojením na národní informační systém) včetně zajištění servisu pro ZZS JčK kraje po dobu 5 let po dodání technologie dle technické specifikace. Bližší specifikace předmětu plnění je uveden v Příloze č. 3 ZD.

Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Přílohou č. 3 ZD a vzorovými smlouvami (Smlouva o dílo, Smlouva o zajištění servisních služeb), které tvoří Přílohu č. 1 ZD a Přílohu č. 2 ZD. Předmět plnění, mimo zajištění servisu, je spolufinancován z prostředků Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj. Servis bude hrazen z prostředků ZZS JčK.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.03.2015
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    12.03.2015