Veřená zakázka

Kanalizační a vodovodní přípojka LS Lužná

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

U správní budovy LS Lužná se zřídí kanalizační a vodovodní přípojky včetně dešťové kanalizace s následným vsakováním.
Kanalizační přípojka bude napojena do koncové vstupní šachty nově zřízené splaškové kanalizační stoky. Trouby budou uloženy do pískového lože o tl. min. 150 mm a obsypány pískem do výšky min. 300 mm nad vrchol hrdla trouby. Na konci kanalizační přípojky bude zřízena revizní šachta kruhová, průměr 1000 mm, zřízená z betonových skruží rovných. Venkovní část vnitřní kanalizace bude provedena stejným způsobem uložení, včetně materiálu Stávající čistírna odpadních vod, která vzhledem ke svému stáří nemá požadovanou účinnost, bude v rámci stavby demontovány, zasypána a zrušen.
Vodovodní přípojka bude napojena na stávající vodovodní řad (PE DN 100 mm) navrtávacím pasem. Za navrtávacím pasem bude osazena zemní teleskopická souprava s uzavíracím šoupátkem. Vodovodní přípojka bude provedena z trub z PE tlakových MDPE, průměr 50 x 3,0 mm, spojovaných svařováním. Trubky vodovodní přípojky budou uloženy do pískového lože tl. 150 mm a obsypány pískem do výšky min. 300 mm nad vrchol trubky. Součástí vodovodní přípojky bude venkovní část vnitřního vodovodu v délce 209 m, Bude uložena v nezámrzné hloubce cca 1,2 m pod terénem.
Stávající dešťová kanal. bude podchycena ve stávající vstupní šachtě, kde bude provedeno napojení jádrovým vrtáním a utěsněním stávajícího odtoku. Z této šachty budou dešťové vod svedeny do rozdělovací šachty před nátokem do vsakovacího objektu. Šachta bude osazena dvouplášťová plastová s tím, že meziprostor mezi stěnami šachty bude na místě vyplněn betonem B20. Vstup do rozdělovací šachty bude zajišťovat poklop kruhový plastový o průměru 600 mm, třídy zatížení D 400. Dešťová kanalizace je navržena z trub PP hrdlových. Trouby budou uloženy do pískového lože. Vsakovací objekt je navržen z voštinových bloků NIDAPLAST o vsakovacím objemu 34 m3. Vsakovací objekt bude opatřen po celém obvodu geotextilií.

Před zahájením výkopových prací je nutné provést vytyčení veškerých inženýrských sítí. Dojde ke střetu.

Místo plnění: Budova lesní správy Lužná, 9.května 254

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.04.2020