Veřená zakázka

Kanalizace Bílovice, Kanalizace Lutotín

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45300000-0 - Stavební montážní práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v Obci Bílovice – Lutotín za účelem odvádění splaškových vod od obyvatelstva obce a jejich likvidace na ČOV Kostelec na Hané. Celková délka stavby splaškové kanalizace je cca 4 800m. Zadavatel dělí veřejnou zakázku na části A a B. Část A „Kanalizace Lutotín“ a část B „Kanalizace Bílovice“.

Předmětem veřejné zakázky části A je výstavba kanalizace v obci Lutotín za účelem odvádění splaškových vod od obyvatelstva obce a jejich likvidace na ČOV Kostelec na Hané. Celková délka stok je cca 2 500 m. Celková délka odboček na veřejném prostranství je cca 500 m. Stoková síť - je větvena na 4 ks stok a 71 splaškový připojení od jednotlivých RD (z toho 1 ks domovní DČJ) a objektů (+ výtlak od DČJ PE d 40 délky 37,5 m).

Předmětem veřejné zakázky části B je výstavba kanalizace v obci Bílovice za účelem odvádění splaškových vod od obyvatelstva obce a jejich likvidace na ČOV Kostelec na Hané. Celková délka stok je cca 2 300 m. Celková délka odboček na veřejném prostranství je cca 1 130 m. Stoková síť - je větvena na 8 ks stok a dvě tlakové větve a výtlak na stávající ČOV. ČS na výtlaku bude realizována jako spouštěná studna o průměru 3m a hloubce 6 m. V ČS1 jsou osazena 2 čerpadla a měření protečeného množství odpadních vod z obce Bílovice do Kostelce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.12.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.01.2019