Veřená zakázka

Kalová koncovka ČOV Cetoraz

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky a související stavební práce, spojené s doplněním stávající obecní čistírny odpadních vod o kalovou koncovku. Jedná se o doplnění linky pro odvodnění kalu, se kterou souvisí vlastní přípojky kanalizace, vody a elektro. Ty budou provedeny ze stávajících rozvodů v areálu ČOV z provozní místnosti, u kanalizace pak z kalojemu. Dále se stavbou souvisí nutnost výstavby potrubí pro odvod fugátových vod do nově navržené akumulační jímky, odkud bude voda následně přečerpávána do rozdělovací jímky, resp. na začátek čistícího procesu. Akumulační nádrž je doplněna i o bezpečnostní přepad, který je zaústěný do havarijní nádrže stávající ČOV.
Navržené zařízení bude sloužit k dopravě a k akumulaci odpadní vody, a proto musí být veškeré použité materiály určeny pro styk odpadní vodou. Objekty a kanalizační potrubí musí být nepropustné, což bude prokázáno zkouškami vodotěsnosti.

Podrobnou specifikaci předmětu této veřejné zakázky obsahují jednotlivé části zadávací dokumentace, zejména projektová dokumentace, soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a obchodní podmínky stanovené v návrhu smlouvy o dílo.
Předmětem této veřejné zakázky není kolaudace hotového díla, ani provozování hotového díla.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.10.2020