Veřená zakázka

JK Nástroje - Transformace společnosti v Průmyslu 4.0 – Fáze 1

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31712342-9 - Mikrovlnné nebo malé signalizační diody,
42997300-4 - Průmyslové roboty,
43811000-1 - Brusky
Popis:

Na základě požadavků stanovených pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (PRAVIDLA PRO VÝBĚR DODAVATELŮ A POSTUP DLE PRAVIDEL NEBO ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK) zveřejňuje zadavatel na svém profilu dostupném na webové adrese https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/jk-nastroje-s-r-o výzvu k podání nabídky (Oznámení spolu se zadávací dokumentací) na dále specifikovanou dodávku.

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro účely digitální transformace společnosti zadavatele v rámci projektu „JK Nástroje - Transformace společnosti v Průmyslu 4.0“, a sice i) CNC brusky na kulato s robotizací, ii) robotizace CNC stroje SP280, iii) 200 ks RFID čipů pro identifikaci nástrojů do provozovny společnosti JK Nástroje s.r.o., zahrnující předmětné technologické vybavení s příslušenstvím a řídícím SW, pokud je k zařízení nutný, dopravou na místo realizace zakázky. Do plnění je možné zahrnout instalaci, oživení a zaškolení obsluhy. Poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ovšem připouští dílčí plnění předmětu zakázky.

Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Nabídky podávejte v českém jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.08.2018