Veřená zakázka

Ježník III – nádrž A, nádrž B – realizace stavby

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem VZ je realizace dvou vodních nádrží v lokalitě Ježník, které budou sloužit pro retenci srážkových vod ze zpevněných ploch a střech 36 rodinných domů.

Nádrž A
Jedná se o novou nádrž kruhového tvaru, která bude umístěna na levém břehu Ježnického potoka. Součástí bude napouštěcí a vypouštěcí zařízení. Celkový objem vody 466 m3, průměrná hloubka při provozní hladině 0,85 m. Sklon svahů nádrže 1:2 až 1:3, bez těsnících prvků. Na východní straně bude proveden hutněný násyp s využitím zeminy z výkopu. Nátok do nádrže bude přes koncovou šachtu dešťové kanalizace z nových RD. Regulovaný odtok bude zajištěn pomocí betonového požeráku.

Nádrž B
Jedná se o úpravu stávající obtokové nádrže nacházející se v areálu tří vodních nádrží, napájenou z Ježnického potoka. Úprava spočívá v odstranění sedimentů ze dna nádrže, vyspádování dna nádrže, úpravy návodních svahů a korun hrází, úprava stávajícího napouštěcího a vypouštěcího zařízení a doplnění o nátok srážkové vody z nových zpevněných ploch a střech rodinných domů. Celkový objem vody 4 262 m3, největší hloubka při provozní hadině 1,9 m.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.05.2021