Veřená zakázka

Jednotná kanalizace, Hlubočec III. etapa – SO 02-02 Přeložka kanalizace a Jednotná kanalizace v obci Hlubočec v místě od hlavní křižovatky po úsek zvaný „Pazderňa“ (II. etapa)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí
Popis:

Veřejnou zakázku tvoří 2 samostatné části (viz níže), nejedná se však o dílčí části veřejné zakázky a účastník tedy předloží nabídku na celý předmět veřejné zakázky, jak je uvedeno níže!

část 1 – Jednotná kanalizace, Hlubočec III. etapa – SO 02-02 Přeložka kanalizace

Předmětem této části veřejné zakázky je přeložka stávající jednotné kanalizace vedené podél pravé strany silnice III/4648 ve směru do obce Jakubčovice napojené do opravované kanalizace lokalita „Pazderňa“. Kanalizace je vedena podél navrženého chodníku po pravé straně ve směru výjezdu na obec Jakubčovice ve státní silnici III/4648. Cca po 140 metrech trasa kanalizace odbočuje do zeleného pásu mimo státní komunikaci. Přeložka je navržena z potrubí DN 400 v délce cca 321 metrů. Stávající kanalizace vedená v navrženém chodníku bude odpojena a zafoukána. Kanalizační potrubí je uloženo do hloubky 2,2 metrů. Tudíž veškerá křížení se stávajícím vodovodem včetně propojení přípojek je navrženo pod vodovodem. Součástí přeložky kanalizace je přepojení všech kanalizačních přípojek napojených na stávající kanalizaci. Přípojky budou přepojeny na přeložku kanalizace odbočkou a v místě napojení na stávají přípojku bude osazena revizní šachta DN 315 mm. Celková délka přepojených přípojek DN 150 od stávajících objektů (10 ks) je 30 metrů. Celková délka přípojek od uličních vpustí DN 150 10 metrů (4 ks).

Blíže viz Příloha č. 5a zadávací dokumentace.

část 2 – Jednotná kanalizace v obci Hlubočec v místě od hlavní křižovatky po úsek zvaný „Pazderňa“ (II. etapa)

Předmětem této části veřejné zakázky je realizace II. etapy rozsáhlejšího záměru, která spočívá ve výstavbě nového úseku jednotné kanalizace v délce cca 62 m a rekonstrukci stávajícího úseku jednotné kanalizace v délce cca 29 m v obci Hlubočec.

Blíže viz Příloha č. 5b zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.04.2024