Veřená zakázka

Instalace FVE na střeše výrobní haly MAG v areálu TDK Electronics s.r.o.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
09331200-0 - Solární fotovoltaické moduly,
09332000-5 - Instalace a montáž solárních zařízení
Popis:

Předmětem zakázky je zhotovení fotovoltaické elektrárny FVE I. o celkovém instalovaném výkonu ve výši minimálně 999,000 kWp a maximálně 999,740 kWp (dle výkonu použitých panelů), tj. návrh, dodávka, montáž a instalace fotovoltaických panelů, měničů, nosné konstrukce a příslušenství, včetně monitoringu, optimalizace výkonu FVE I. a řešení dispečerského řízení, a to včetně funkčního zapojení do distribuční soustavy zadavatele a paralelního připojení v místě realizace, integrace již existujícího menšího fotovoltaického systému (cca 124 kWp) do nové instalace, včetně monitoringu, optimalizace výkonu fotovoltaické elektrárny a příslušenství, a všech souvisejících dodávek, prací a služeb, které jsou pro kompletní dokončení zakázky nezbytné (vypracování prováděcí projektové dokumentace výstavby FVE I. aj.) (dále jen „předmět zakázky“ nebo „FVE I.“).

Pořizovaná fotovoltaická elektrárna bude sloužit pro vlastní spotřebu, bez využití akumulace elektrické energie. Fotovoltaická elektrárna FVE I. bude umístěna na střeše stávající budovy výrobní haly MAG (také označ. „hala F1+B1“) v průmyslovém areálu zadavatele, kde se již nachází výše zmíněná starší FVE o výkonu cca 124 kWp.

Realizace zakázky bude provedena dle návrhu dodavatele s respektováním požadavků zadavatele specifikovaných v ZD a jejích přílohách.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.08.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.09.2022