Veřená zakázka

Implementace dopravní telematiky na území města Mladá Boleslav

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
34923000-3 - Zařízení pro řízení silniční dopravy,
34970000-7 - Zařízení pro řízení provozu,
34972000-1 - Systém pro měření intenzity dopravy,
34990000-3 - Řídící, bezpečnostní, signalizační a světelné zařízení,
35125000-6 - Dohlížecí systém,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení,
45316213-1 - Instalace a montáž zařízení pro řízení provozu
Popis:

Dodávka a implementace moderních telematických systémů řízení dopravy, zejména řadiče řídícího a dohledového systému včetně strategických detektorů, která z dlouhodobého pohledu podpoří trvale udržitelnou mobilitu na území města. Souhrn všech těchto opatření bude po svém uvedení do provozu schopen vyhodnocovat aktuální dopravní data pomocí strategických detektorů, na jejichž základě bude možné optimalizovat průběhy řízení světelně signalizačních zařízení, a to nejen lokálně, ale i v celých oblastech.
Nabízené řešení musí být 100 % kompatibilní s kamerovým dohledovým systémem (MKDS) provozovaným zadavatelem spolu s městem Kosmonosy a společností Škoda Auto a.s. viz též Příloha 3.c Popis stávajícícho MKDS. Zadavatel připouští náhradu MKDS (zcela nebo čátečně; v takovém případě je taková náhrada součástí plnění dodavatele, náklady na dodávku a implementaci náhrady dodavatel zahrne do své nabídkové ceny, uvede ve své nabídce podrobnou kalkulaci této náhrady a v souladu s § 39 odst. 5 ZZVZ předvede funkčnost nabízené náhrady jako podmínku pro uzavření smlouvy dle § 104 ZZVZ), tato náhrada musí pokrývat funkčnost stávajícího MKDS a (mj. s ohledem na skutečnost, že Škoda Auto a.s. spolufinancovala MKDS města Mladá Boleslav i MKDS města Kosmonosy, které spolu s KDS Škoda Auto a.s. tvoří kompaktní a společně využívaný celek pokrývající fakticky území jedné aglomerace) musí splňovat interní technické standardy a soupisy certifikačních požadavků Škoda Auto a.s., viz https://www.skoda-auto.com/company/cts-cs. Zadavatel připouští namísto modernizace 23 ks řadičů podle položek 50 až 56 rozpočtu v SO.403 náhradu těchto řadičů (zcela nebo částečně; v takovém případě je taková náhrada součástí plnění dodavatele, náklady na dodávku a implementaci náhrady dodavatel zahrne do své nabídkové ceny, uvede ve své nabídce podrobnou kalkulaci této náhrady a v souladu s § 39 odst. 5 ZZVZ předvede funkčnost nabízené náhrady jako podmínku pro uzavření smlouvy dle § 104 ZZVZ), tato náhrada musí pokrývat funkčnost stávajících řadičů. Předmětem plnění není Provoz a servis sítě na 10 let (SO.408 Optická síť, položka 5), která je předmětem jiného smluvního vztahu uzavřeného zadavatelem; příslušnou položku tedy neoceňujte. Napojení na metropolitní síť bude probíhat v součinnosti se smluvním provozovatelem této sítě, společností FIBERNET a.s. Zadavatel zajistí poskytnutí součinnosti ze strany stávajícího dodavatele – společnosti SWARCO.
Vzhledem ke spolufinancování z programů EU z plánovacího období 2014-2020 může zadavatel prodloužit dobu realizace max. do 31. 12. 2022, a to navíc pouze v případě, že budou naplněny předpoklady uvedené dále v Zadávací dokumentaci. Správné a úplné znění požadavků znění požadavků na server podle položkového rozpočtu, položky 2 v PS.405, je uvedeno v Příloze 3.d. V rámci položkového rozpočtu je uveden pouze zkrácený popis, a to z důvodu omezeného počtu znaků pro popis každé jednotlivé položky rozpočtu. Správné a úplné znění požadavků na grafickou stanici podle položkového rozpočtu, položky 14 v PS.405, je uvedeno v Příloze 3.d. V rámci položkového rozpočtu je uveden pouze zkrácený popis, a to z důvodu omezeného počtu znaků pro popis každé jednotlivé položky rozpočtu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.09.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.10.2021