Veřená zakázka

III/33355 Kutná Hora, ul. Gruntecká

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Jedná se o stavební rekonstrukci silnice III/33355 ve městě Kutná Hora. Řešený úsek extravilánové části odpovídá návrhové kategorii S 6,5/90. Řešená místní komunikace v intravilánové části úseku odpovídá funkční skupině C, obslužná místní komunikace. V rámci rekonstrukce intravilánu bude stávající prostor místní komunikace lokálně stavebně upraven. Dojde k vytvoření vysazených chodníkových ploch a úpravě nároží křižovatek. Plochy jsou navrženy s ohledem na zabezpečení bezpečnosti a plynulosti pohybu a provozu jejích účastníků. Rekonstruovaný úsek začíná na hranici katastrálních území Grunta a Kutná Hora. Konec rekonstruované komunikace je v křižovatce ul. Jeneweinova a ul. Lorecká, respektive ul. Zemanova a ul. Pod Valy.
Jedná se o stavební rekonstrukci silnice III/33355 ve městě Kutná Hora. Řešený úsek extravilánové části odpovídá návrhové kategorii S 6,5/90. Řešená místní komunikace v intravilánové části úseku odpovídá funkční skupině C, obslužná místní komunikace. V rámci rekonstrukce intravilánu bude stávající prostor místní komunikace lokálně stavebně upraven. Dojde k vytvoření vysazených chodníkových ploch a úpravě nároží křižovatek. Délka řešeného úseku silnice III/33355 je 1 954,09 m. Kategorijní šířka komunikace v extravilánu je 6,5 m. Šířka prostoru místní komunikace v intravilánu se pohybuje v rozmezí od 7,7 m (ul. Seifertovy sady) do cca 12,00 m (ul. Jeneweinowa). Šířka komunikace mezi obrubami je různá dle řešené ulice. V celém úseku je však zachováno stávající šířkové uspořádání. V ul. Seifertovy sady je šířka komunikace mezi obrubami 6,00m. V ul. Braunova je to 6,50 m. V ul Jeneweinova je to pak od 6,00 m (mezi vysazenými chodníkovými plochami) do 8,80 m. V ul. Zemanova bude šířka mezi obrubami zachována dle stávajícího stavu, cca 6,80 m. Povrch vozovky bude tvořen
asfaltovým krytem.
Odvodnění vozovky od povrchové vody je řešeno pomocí příčného a podélného sklonu povrchu
do nových uličních vpustí, které budou napojeny kanalizační přípojkou DN150 (HDPE SN12) do stávající jednotné kanalizace. Zemní pláň konstrukce vozovky bude odvodněna podélným trativodem hloubky min. 0,45 m pod zemní plání a šířky 0,50 m s drenážní trubkou DN150 (HDPE SN12). Trativod bude vyústěn do kanalizačních šachet. Sjezdy na přilehlé pozemky v extravilánu budou provedeny v základní šířce 6 m, popřípadě v šířce dle respektování stávajícího stavu. Sjezdy budou zatrubněny, se šikmými čely. Sjezd v km 1,194 57 vpravo a sjezd v km 1,369 99 vpravo zatrubněn nebude.
V celém úseku bude provedena výměna stávajícího SDZ. Dále budou doplněna nová SDZ, popřípadě budou některé SDZ zrušeny. Návrh vodorovného dopravního značení je patrný z výkresu koordinační situace stavby (B.2.1, B.2.2). VDZ bude provedeno ve dvou fázích. Nejprve bude provedeno předznačení barvou. Po zajetí povrchu pak bude proveden nástřik strukturálním nehlučným plastem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.02.2023