Veřená zakázka

III/3024 Jetřichov

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiZemědělství, lesnictví a krajinářství
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace,
90721800-5 - Ochrana před přírodními riziky a nebezpečími
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/3024 Jetřichov“.

Předmětná zakázka je rozdělena podle objednatelů následovně (nejedná se o části veřejné zakázky ve smyslu zákona):

Zadavatel č. 1 Královéhradecký kraj:
Záměrem stavby je úprava stávajícího nevyhovujícího stavebně- technického stavu silnice III/3024 v úseku od křižovatky s III/30323 po křižovatku s II/302 (staničení km 0,008 – km 1,757). Délka rekonstruovaného úseku činí 1,749 km.

Dle zhodnocení výsledků diagnostického průzkumu, který potvrdil rozdílnou skladbu v levém a pravém jízdním pruhu, byly navrženy dvě rozdílné konstrukce. Levá polovina vyžaduje kompletní rekonstrukci, tzn. odstranění stávajících nehomogenních konstrukčních vrstev vozovky, úpravu pláně zlepšením hydraulickými pojivy a položení nového vozovkového souvrství. V pravé polovině komunikace byla navržena obnova obrusné vrstvy, která zajistí trvanlivost a sjednocení obrusné vrstvy v celé šířce. Na pravé straně komunikace je částečně navržena obnova nezpevněné krajnice.

V celém úseku rekonstrukce dojde k rekonstrukci stávající dešťové kanalizace, která je společná s obcí Jetřichov, a tím dojde i k zásahu do stávajících chodníkových ploch, pod kterými je kanalizace uložena.
Součástí rekonstrukce budou dvě opěrné zdi o délce 26,39 m a 34,895 m. Výška opěrných zdí je proměnná 1,350 m - 1,580 m.
Rekonstrukce silnice bude probíhat za úplné uzavírky.
Součástí rekonstrukce je i kácení mimolesní zeleně a prořez stávajících keřů a stromů.

Zadavatel č. 2 Obec Jetřichov:
Záměrem stavby je doplnění chodníkových ploch na celém průjezdním úseku silnice III/3024 v Jetřichově.

Stavba se týká úseku od křižovatky silnice III/30323 se silnicí III/3024 po stávající chodníky u p.p.č 281/2. Plocha nových chodníkových ploch činí: cca 600 m2. Šířka chodníku činí 1,50 m, a to včetně bezpečnostního odstupu. Délka nástupní hrany nástupišť činí 12,00 m.
Popis současného stavu

V řešeném úseku od křižovatky III/30323 s III/3024 po stávající chodník u p.p.č 281/2 nejsou ve stávajícím stavu v souběhu se silnicí III/3024 žádné chodníky a chodci využívají nezpevněnou krajnici a zbývající prostor ke stávajícím plotům.

Popis navrženého řešení
V řešeném úseku budou realizovány chodníky nové. Na celé délce záměru budou vedeny v souběhu s III/3024 (se společnou obrubou).

Ostatní požadavky:
Část veřejné zakázky pro zadavatele Obec Jetřichov bude financována prostřednictvím MAS Broumovsko + (IROP – Doprava II). Zadavatel tudíž upozorňuje, že vybraný dodavatel musí respektovat všechny náležitosti a požadavky poskytovatele dotace. Zadavatel zejména upozorňuje na skutečnost, že dokončení realizace části zakázky pro zadavatele Obec Jetřichov musí být do 31. 12. 2022.

Pokládka asfaltových vrstev bude bezespárá.

Do chodníkových ploch po celé délce Díla ,,III/3024 Jetřichov“ bude uložena chránička pro budoucí datové a sdělovací kabelové vedení. Uložení chráničky není předmětem této veřejné zakázky a bude realizováno i financováno jinou firmou. Zadavatel po zhotoviteli požaduje koordinaci s těmito pracemi.
V průběhu provádění stavby bude vyvedeno mimo těleso vozovky 6 ks kanalizačních přípojek a 5 ks vodovodních přípojek. Toto není v předmětné PD řešeno, bude řešeno samostatnou projektovou dokumentací mimo tento projekt a bude financováno obcí Jetřichov (kanalizační přípojky) a soukromími vlastníky (vodovodní přípojky) také mimo tento projekt. Zadavatel po zhotoviteli požaduje koordinaci s těmito pracemi.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.01.2022