Veřená zakázka

III/10222 ul. Kozohorská, Nový Knín - PD

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem výše uvedené veřejné zakázky je kompletní vypracování projektové dokumentace pro stavební řízení (DSP), včetně výkonu inženýrské činnosti ke stavebnímu povolení (IČ k SP), vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), výkon autorského dozoru (AD) pro akci: „III/10222 ul. Kozohorská, Nový Knín – PD“.
Jedná se o úsek od křižovatky s místní komunikací Na Vyšehradě na konec zástavby, cca 50 m za tabuli IZ4 s označením města.
Celkový rozsah stavby je 0,910 km, průměrná šíře vozovky 5,18 m, celková plocha cca 4.750 m2. V trase stavby se nachází most č. 10222-1, u kterého je nutné provést minimálně opravu vrchní stavby (hydroizolace mostovky, doplnit drenáž za opěrami, opravit opěry, křídla, římsy, zábradlí, apod.). V těsném sousedství mostu je průchozí propustek, který je v podobně špatném stavu. U křižovatky s MK se nachází propadlý trubní propustek s profilem 300 mm – nutno realizovat nový s profilem podle normy.
Součástí stavby bude DIO, organizace dopravy během výstavby a stanovení objízdných tras a po dokončení opravy objízdných tras.
Projektová dokumentace bude vyhotovena dle směrnice pro dokumentaci staveb pozemních komunikací, účinné od 01. 08. 2022:
http://www.pjpk.cz/data/USR_001_2_11_METODICKE_POKYNY/SDS_PK_2022_final.pdf
Součástí akce bude také zajištění smluv pro přeložení inženýrských sítí a řešení kompletního majetkoprávního vypořádání stavby. Majetkoprávní vypořádání stavby je součástí předmětu plnění a bude prováděno v souladu s platným Metodickým pokynem pro výkon majetkoprávní přípravy dopravních staveb Středočeského kraje, schváleným Zastupitelstvem kraje.
V rámci plnění bude zhodnocen stávající silniční záchytný systém a bude navržena jeho případná obnova a doplnění.
Součástí rozpočtu stavby bude i položka na opravu objízdných tras v rozsahu po dohodě s Objednatelem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.02.2023