Veřená zakázka

Humanizace průtahu silnice II/118 v obci Jablonná – projektová a inženýrská činnost

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71200000-0 - Architektonické a související služby,
71248000-8 - Dohled nad projektem a dokumentací
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro vydání společného územního a stavebního povolení (DÚSP) dle vyhlášky č. 499/2006 Sb., v platném znění včetně všech souvisejících průzkumů, zajištění inženýrské činnosti za účelem vydání stavebního povolení, zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS) dle vyhlášky č. 499/2006 Sb., v platném znění včetně soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr dle vyhlášky č. 169/2016 Sb., v platném znění a vč. kontrolního rozpočtu pro stavbu „Humanizace průtahu silnice II/118 v provozním staničení km cca 18,12 – 18,62“: Dokumentace bude sloužit jako podklad pro zadávací řízení na realizaci stavby a proto musí odpovídat požadavkům zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění a vyhlášce č. 169/2016 Sb., v platném znění. Dokumentace bude zpracována v souladu s platnými právními předpisy, vyhláškami, ČSN a EN.
V rámci inženýrské činnosti budou získána platná vyjádření dotčených orgánů státní správy a správců inženýrských sítí ke společnému povolení včetně zajištění samotného společného povolení stavby.
Dále bude řádně dokončena majetkoprávní příprava této akce, tj. budou smluvně oboustranně upraveny vztahy k pozemkům zabraným dočasně či trvale stavbou – uzavření Smluv o právu provést stavbu, kupních či darovacích, Smlouvy nájemní či o výpůjčce. Dodavatel dále požádá o smlouvy přeložek inženýrských sítí a zajistí smlouvy na věcná břemena.
Předmětem zakázky je dále spolupráce dodavatele se zadavatelem v průběhu zadávacího řízení na zhotovitele stavby a výkon autorského dozoru při realizaci stavby.
Projekt bude vycházet z Územní studie veřejných prostranství obce Jablonná, která byla zpracována 10/2021 a která je uveřejněna na webových stránkách obce Jablonná www.jablonna.cz .

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.03.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.03.2023