Veřená zakázka

Horní Slavkov, autobusové zastávky nám. Republiky a ul. Ležnická

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45200000-9 - Práce pro kompletní nebo částečnou výstavbu inženýrské stavitelství,
45230000-8 - Stavební práce pro potrubní, telekomunikační a elektrické vedení, pro dálnice, silnice, přistávací plochy a železnice; zarovnávání ploch
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby
„Horní Slavkov, autobusové zastávky nám. Republiky a ul. Ležnická“

dle projektové dokumentace, kterou vyhotovil: Inplan CZ s.r.o., Majakovského 707/29, 360 05 Karlovy Vary, IČ: 291 16 040 zodp. projektant Ing. Petr Král, ČKAIT: č 0301080, dat- 03/2016, č. zak. 012016, stupeň - DPS - provádění stavby. Uvedená projektová dokumentace je nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Předmět plnění je definován touto zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Stavba se nachází u křižovatky silnice II. třídy č. 209, nám. Republiky a ul. Ležnická. Bude odstraněna asfaltová vozovka v místě nových chodníků. V místě dělícího ostrůvku na silnici III/2093 bude provedeno odfrézování stávajícího asfaltového krytu až k napojení na silnici II/209. Autobusové zálivy – bude použita malá kamenná kostka 80/100 kladena do vějířů. Jako vodorovné dopravní značení bude použita kamenná kostka tmavě šedé barvy - čedič, nebo žula v odstínu syenit.
Přejezdová krajnice – bude použita velká kamenná kostka 150/170 kladena na železobetonovou desku do cementového potěru. Spárování bude provedeno elastickou spárovací hmotou.
Dělící ostrůvek – na dělícím ostrůvku bude použita drobná kamenná kostka 40/60 mm.
Betonová dlažba – v ulici Pivovarská bude k silnici III/2093 doplněna betonová dlažba tl. 80 mm.
V rámci stavby jsou navrženy plochy zeleně (viz příloha č. B2 - Koordinační situační výkres). Terén bude upraven a bude založen trávník. Od stávající zastávky směrem ke křižovatce budou vysazeny tři nové stromy stejného druhu, jako stromy stávající.
Na plochách dotčených stavbou vyznačených v situaci zeleně bude provedeno ohumusování v tloušťce minimálně 0,10m a osetí travním semenem. Nový terén a svahování bude plynule napojeno na okolní plochy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.06.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.07.2017