Veřená zakázka

FVE STTEN s.r.o. – fotovoltaická elektrárna

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
09331200-0 - Solární fotovoltaické moduly,
31430000-9 - Elektrické akumulátory
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka fotovoltaických panelů včetně příslušenství zahrnující instalaci na střeše objektů provozovaných zadavatelem STTEN s.r.o. Zakázka bude realizována v rámci projektu „FVE STTEN s.r.o.“ s podporou prostředků SFŽP ČR dle podmínek Výzvy Modernizačního fondu – RES+ č. 1/2022. Podrobnější požadavky na součásti dodávky, instalaci a zprovoznění stanoví zadávací podmínky.

Realizace projektu proběhne na 3 místech formálně označených jako Objekt 1, Objekt 2 a Objekt 3 (přesný popis míst realizace uvádí článek 10 zadávacích podmínek). Na Objektu 1 a Objektu 2 zadavatel požaduje instalaci fotovoltaických panelů pro vlastní spotřebu, na Objektu 3 budou instalovány fotovoltaické panely pro vlastní spotřebu s technologií pro ohřev vody a akumulačními nádobami.

Dodávka bude zahrnovat předmětnou technologii s příslušenstvím, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a uvedením do provozu tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, obchodní názvy či značky, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Označení také respektuje oborové standardy a označení, nutné pro specifikaci předmětu zakázky. Zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele, a zároveň s koncepcí projektu a řešením navrženém při jeho implementaci. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Součástí dodávky bude prohlášení o shodě EC.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ani dílčí plnění předmětu zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.10.2023