Veřená zakázka

Finanční leasing automobilu MMCH - 1 vozidlo

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Finance, pojištěníAuto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky
Dopravní prostředky ->  Osobní
CPV kódy:
34110000-1 - Osobní vozidla,
66114000-2 - Finanční leasing
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem automobilu dle technické specifikace požadovaného vozidla a s tím související poskytování služby finančního leasingu na toto vozidlo.
Finanční leasing bude poskytnut pro 1 automobil. Podrobná technická specifikace pronajímaného automobilu a požadovaných služeb finančního leasingu je uvedena v příloze č. 1 této výzvy a ZD – Technická specifikace požadovaného vozidla a služeb finančního leasingu. Technická specifikace bude následně převzata jako příloha smlouvy. Automobil, který bude předmětem dodávky bude nový, může být i předváděcí maximální rok výroby 2022, max. stav tachometru automobilu v době předání k užívání bude činit 10 000 km (viz. příloha č. 1 Technická specifikace požadovaného vozidla).

Požadavky financování:
Finanční leasing s 50 % akontací je stanoven na 48 – 54 měsíců (dle návrhu dodavatele) s fixní cenou nájmu po celou dobu trvání smlouvy dle podmínek dále specifikovaných touto výzvou se zadávací dokumentací a technickou specifikací (viz. příloha č. 1).
Zůstatková hodnota maximálně ve výši leasingové splátky.
Bez pojištění vozidla.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.01.2023