Veřená zakázka

Operativní leasing osobních automobilů na dobu 24 měsíců

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Finance, pojištěníAuto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky
Dopravní prostředky ->  Osobní
CPV kódy:
34110000-1 - Osobní vozidla,
66114000-2 - Finanční leasing,
79220000-2 - Finanční služby
Popis:

Předmětem zakázky je zajištění operativního leasingu na dodání dvou vozidel CNG nižší střední třídy, čtyř vozidel se spalovacím motorem nižší střední třídy s nižším výkonem motoru, jednoho vozidla se spalovacím motorem nižší střední třídy s vyšším výkonem motoru a jednoho vozidla se vznětovým motorem nižší střední třídy. Vozidla, jež jsou předmětem operativního leasingu, musí splňovat specifikaci, která je uvedena v Příloze č. 3 ZD.

Kompletní zadávací dokumentace, je poskytována neomezeným dálkovým přístupem na adrese profilu zadavatele: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/70889660 a na adrese smluvního zástupce zadavatele ve věcech veřejné zakázky: https://www.ppe.cz/v2/profil/sshmp.

Instrukce pro podání nabídky naleznete v dokumentu poskytovatele elektronického nástroje ppeSystem, který je součástí pozvánky k účasti v zadávacím řízení pod odkazem: „Podrobný návod pro účast“ – www.ppe.cz/dokumenty/navodVZ.pdf. Ověření technické způsobilosti počítače pro elektronický podpis a elektronické podání nabídky v elektronickém nástroji ppeSystem najdete na adrese: www.ppe.cz/test. Účastník je povinen ověřit kompatibilitu svého počítače v dostatečném časovém předstihu před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Nekompatibilní počítač účastníka nelze přičítat na vrub zadavateli.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.05.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.05.2020