Veřená zakázka

DZV NOVA – MODERNIZACE FARMY

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
34612100-1 - Zásobníky,
42500000-1 - Chlazení a ventilace,
44115200-1 - Instalatérské a topenářské materiály,
45213240-7 - Výstavba zemědělských objektů,
45262400-5 - Instalace a montáž ocelových konstrukcí,
51520000-3 - Instalace a montáž zemědělských a lesnických strojů
Popis:

Záměrem zadavatele je tedy zajištění několika samostatných dodávek, sdružených do jedné zakázky. Jedná se o tyto dodávky/zakázky:
1. Nové rozvody vody
Předmětem zakázky je montáž nových rozvodů vody a napojení na napájecí žlaby, včetně instalace topných kabelů a izolace. Nyní je voda k napájecím žlabům vedena podzemním vedením, které je umístěno v podlahových betonech. Toto vedení je zarostlé a neumožňuje dostatečné zásobování napáječek vodou. Nedostatek vody pak velmi omezuje dostatečný příjem vody dojnicemi. V prostorech velkokapacitního kravína je ustájeno cca 700- 720 krav, v době před porodem je dalších 40 krav v budově porodny a dále je v areálu ustájeno cca 200 telat.
2. Zásobníky na KS s vyskladňovacími dopravníky
Předmětem zakázky je navýšení kapacity a obměna současných zrezlých kovových zásobníků na krmnou směs pro dojnice za nové zásobníky, které, mimo jiné, zajistí lepší hygienu krmných směsí.
3. Výrobník ledu
Předměte zakázky je dodávka nového výrobníku ledu a zajištění správného teplotního spádu při chlazení mléka, který je nutný pro zachování vysoké kvality mléka. Výrobník ledu o min. chladícím výkonu 105 000 Kcal bude osazen stávajícími chladícími jednotkami pro stávající tank (2 ks) a čerpadlem ledové vody (ovládání výrobníku ledu bude pomocí ovládacího panelu Delfín na stávajícím tanku). Stávající tank bude osazen novými chladícími jednotkami o výkonu 15 500 Kcal (2 ks). Čerpadlo ledové vody od výrobníku ledu bude napojeno 4 ks stávajících trubkových předchladičů s předchlazením mléka pomocí ledové vody na cca 10°C (počet dojení 3x denně). Dochlazení mléka bude probíhat klasickým způsobem v tanku LEM/DX 22 000 l (přímé chlazení), který bude osazen novými jednotkami. Jednotky budou umístěny v zadní strojovny se sáním z mléčnice. Hlavní výhodou tohoto řešení (záměny jednotek) je zkrácení délky potrubí pro jednotlivé jednotky.
4. Hadice na kejdu
Současná propojovací hadice (savice) u stávajícího hadicového aplikátoru je již nevyhovující
a bude nahrazena novou hadicí. Předmětem zakázky je pořízení nové propojovací hadice mezi jímkou a kejdovačem.
Podrobné zadání zakázky je uvedeno v samostatných přílohách zadávací dokumentace, kterou tvoří:
- Prováděcí dokumentace a popis dodávek/technologií (Příloha č. 1)
- Výkazy výměr dodávek/technologií (Příloha č. 2)
Jsou-li v zadávací dokumentaci nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
6.2. Prohlídka staveniště
Prohlídka místa plnění zakázky bude provedena dne 6. 12. 2016 v 10.00 hodin na adrese: DZV NOVA, a.s., Bystřice, Petrovice 11, 257 51 Bystřice.
Pro možnost účasti na prohlídce staveniště je nezbytné, aby uchazeči zaslali kontaktní osobě zadavatele pro toto výběrové řízení přihlášku s uvedením obchodního jména uchazeče a jména osob, které se za uchazeče místního šetření zúčastní.
Přihlášku na prohlídku staveniště je nutné zaslat e-mailem kontaktní osobě zadavatele nejpozději jeden (1) pracovní den před termínem konání prohlídky staveniště.
Místní šetření je nezbytné realizovat výhradně v termínech k tomu určených ze strany zadavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    02.12.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.12.2016