Veřená zakázka

Dostavba MŠ a ZŠ Ostopovice – rozšíření kapacity ZŠ a rozšíření kapacity MŠ

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
45214100-1 - Stavební úpravy budov mateřských škol,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
45214800-8 - Výstavba vzdělávacích zařízení,
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení demolice objektů v rozsahu a podle PROJEKTU 1, SOUPISU PRACÍ 1 a POVOLENÍ 1 a výstavba díla v rozsahu a podle PROJEKTU 2, SOUPISU PRACÍ 2, POVOLENÍ 2. To vše v rozsahu a podle STANOVISKA.
Stručný popis
Bourané stavební objekty se všechny nachází ve stávajícím areálu ZŠ a MŠ Ostopovice na ulici Školní. Jedná se o 3 budovy – budovu Základní umělecké školy a Pošty, které přímo kopírují ulici školní, a o budovu Jídelny, ležící uvnitř areálu. Současně předmětem je i dostavba II. etapy ke stávající budově mateřské a základní školy. I.etapa proběhla v letech 2008-2010 a řešila rekonstrukci stávající nevyhovující budovy s dostavbou schodišťové haly a nástavbou učebny ve 3.NP.
Podrobný rozsah stavebních, které požaduje zadavatel realizovat, je blíže specifikován v PROJEKTU a v soupisu prací a výkazu výměr. Dodávkou stavby se rozumí úplné a bezvadné provedení veškerých stavebních prací a konstrukcí včetně dodávek potřebných materiálů nezbytných pro řádné dokončení provozuschopného díla, dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou stavebních prací a konstrukcí, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečnostní opatření apod.), geodetické zaměření dokončené stavby a vypracování geometrického plánu pro vklad do katastru nemovitostí a zajištění a předání projektové dokumentace skutečného provedení díla.
Zadavatel předpokládá spolufinancování předmětu veřejné zakázky z Dotace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.12.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.02.2024