Veřená zakázka

Rekonstrukce školní kuchyně ZŠ Horácké náměstí 13

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
45214800-8 - Výstavba vzdělávacích zařízení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce školní kuchyně ZŠ na Horáckém náměstí v Brně-Řečkovicích. Jedná se o objekt s jedním nadzemním podlažím a částečným podsklepením. Půdorysné rozměry objektu jsou 31,2x19,6 m. V 1.NP jsou umístěny prostory samotné kuchyně, kanceláře vedoucí a technické místnosti kuchyně určeny pro provoz kuchyně. V 1.PP jsou umístěny sklady potravin, chladicí boxy, technické místnosti pro vytápění a větrání, hygienické zázemí a šatny zaměstnanců.
Do konstrukčního systému skeletu se nezasahuje, stavební úpravy se budou například týkat pouze konstrukcí podlah, povrchových úprav svislých konstrukcí, výměny některých vyplní otvorů a reprofilace a vyspravení ŽB konstrukcí.
Podrobný rozsah stavebních, které požaduje zadavatel realizovat, je blíže specifikován v PROJEKTU a v soupisu prací a výkazu výměr. Dodávkou stavby se rozumí úplné a bezvadné provedení veškerých stavebních prací a konstrukcí včetně dodávek potřebných materiálů nezbytných pro řádné dokončení provozuschopného díla, dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou stavebních prací a konstrukcí, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečnostní opatření apod.) zajištění a předání projektové dokumentace skutečného provedení díla.
Obsahuje-li PROJEKT odkazy či výkresové části na gastro zařízení, je tak pouze z důvodu stavební připravenosti a budoucího umístění. Dodávka Gastro zařízení není předmětem této veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.01.2024