Veřená zakázka

Dolní Olešnice - splašková kanalizace

Číslo ve věstníku:
373457
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45232423-3 - Výstavba kanalizačních čerpacích stanic,
45252124-3 - Bagrovací a čerpací práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce a související dodávky a služby spojené s výstavbou oddílné splaškové kanalizace v obci Dolní Olešnice.
Stavba je navržena jako oddílná (splašková) kanalizace pro rozhodující část obce. Do kanalizace budou přepojeny výhradně splaškové vody z přilehlých objektů bydlení, obecních objektů a občanské vybavenosti. Veškeré splaškové vody budou odvedeny kombinovaným systémem gravitace a přečerpávání na čistírnu odpadních vod města Hostinné, kde budou odborně likvidovány.
Potok, řeka Labe, komunikace 1.tř. a terénní vyvýšenina na Vestřevi jsou překonávány pomocí čerpacích stanic. Celkově je těchto čerpaček navrženo 9 ks. Výtlaky z nich jsou zaústěny do níže položených částí kanalizačního systému a splašky pokračují opět gravitačně navazujícími stokami. 4 čerpací stanice ČSA pak již veškeré splašky přečerpávají na ČOV Hostinné. Dešťové vody nebudou do navržené kanalizace svedeny a budou zasakovány poblíž objektů bydlení do travnatého podloží stejně, jako doposud. Území je téměř rovinné se spádem daným potokem, bez sesuvných území. Případné negativní vlivy stavby na její okolí jsou vyloučeny. Stávající kanalizační síť ve středu obce, která je napojena do malé ČOV, bude ve funkci i nadále; ČOV bude vyřazena z činnosti a její podzemní prostor použit pro akumulaci splaškových vod a instalaci dvojice čerpadel.
Pro postup výstavby musí být postupováno směrem od stávající ČOV Hostinné (výtlak VA, ČSA), na kterou budou splašky zaústěny.
Součástí předmětu veřejné zakázky je, mimo jiné, zajištění povinné publicity projektu spolufinancovaného z prostředků Evropských společenství. Podrobnou specifikaci předmětu veřejné zakázky obsahuje zadávací dokumentace.
Zadavatel zadává tuto veřejnou zakázku jako podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.04.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.05.2014