Veřená zakázka

Dodávka vratného nádobí

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníSpotřební materiál
Spotřební materiál ->  Ostatní Stravování a potraviny
CPV kódy:
39221110-1 - Nádobí
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka polypropylenových nápojových kelímků, příborů a příslušenství dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace pod názvem „Příloha č. 2 Technické podmínky“.
4.6. Pokud se v dokumentaci pro zadání veřejné zakázky vyskytnou přímé či nepřímé odkazy na určité dodavatele nebo výrobky, nebo patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, je to z důvodu, že stanovení technických podmínek nemůže být dostatečně přesné nebo srozumitelné a zadavatel u každého takového odkazu připouští možnost nabídnout rovnocenné řešení.
4.7. Předmět veřejné zakázky bude dodavatelem realizován v souladu s obecně závaznými právními předpisy, platnými ČSN a předpisy týkajícími se bezpečnosti práce a technických zařízení. V případě, že v průběhu plnění veřejné zakázky nabude platnosti a účinnosti novela některého z výše uvedených předpisů, popř. nabude platnosti a účinnosti jiný právní předpis vztahující se k předmětu plnění veřejné zakázky, je dodavatel povinen při realizaci veřejné zakázky řídit se těmito novými právními předpisy a návody

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.01.2022