Veřená zakázka

Dodávka softwarového balíčku pro projekci elektro

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48321100-5 - Systém CAD (počítačová projekce)
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka Softwarových produktů pro projektování elektro dokumentace v rozsahu 5 neomezených licencí (nejedná se o pronájem). Součástí je zajištění technické podpory a nárok na poslední verzi softwaru (formou automatických aktualizací) minimálně po dobu 24 měsíců od data nákupu.

Požadovaný software musí představovat mezinárodně uznávaný standard pro elektro projekci, obsahovat předpřipravené knihovny, vč. možnosti tvorby vlastních knihoven a standardů, snadné kalkulace, přehledné kusovníky, pokročilé exportní nastavení.

Softwarový balíček bude obsahovat:
Nástroj pro automatické projektování.
Nástroj pro sdílení projektů v CLOUD a spolupráci v týmu.

Software musí umožňovat:
Vytvářet stránkově neomezenou elektrotechnickou projekci a vytváření 2D montážní plochy rozvaděče.

Poskytuje možnosti projektování, dokumentaci a řízení projektů elektrotechnické automatizace. Umožňuje detailní zprávy založené na základě schémat zapojení, která jsou nedílnou součástí komplexní dokumentace a poskytují požadované údaje pro další fáze projektu, jako je výroba, montáž, uvedení do provozu a servis.

Umožňuje rychlý proces projektování, vysokou kvalitu konzistentní dokumentace, výrazné snížení nákladů (aktuální kusovníky ve vazbě na objednávky materiálů, výstupy kabelů, svorkovnic a další možnosti konfigurovatelných výstupu), zlepšenou integraci do IT struktury, zlepšené zobrazování projektů chránící přepisy, správu identifikátorů struktur, před filtrování artiklů, rozšíření práce s makry, práce se svorkami a svorkovnicemi. Software musí být plně kompatibilní se stávajícím softwarem, který firma používá. (EPLAN)

„Jsou-li v zadávací dokumentaci nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.“

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.12.2022