Veřená zakázka

Dodávka strojů a softwaru s možností dílčího plnění - A. 5osé CNC dřevoobráběcí centrum včetně obráběcích nástrojů; B. Odsávací systém; C. CAD a CAD/CAM software

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Pardubický kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42520000-7 - Ventilační zařízení,
42642100-9 - Obráběcí a tvářecí stroje pro obrábění dřeva,
48321100-5 - Systém CAD (počítačová projekce),
48323000-8 - Balík programů pro CAM (počítačově podporovaná výroba)
Popis:

A. 5osé CNC dřevoobráběcí centrum včetně nástrojů
Zakázka obsahuje dodávku 1 ks 5osého CNC dřevoobráběcího centra určeného pro obrábění složitých tvarů nábytku, zejména židlí. Zakázka dále obsahuje dodávku obráběcích nástrojů, které budou využívány pro výrobní operace na 5osém CNC dřevoobráběcím centru. Dodávka bude provedena včetně dopravy, zprovoznění a zaškolení obsluhy. Požadované technické parametry stroje jsou specifikovány v příloze č.1A Zadávací dokumentace. Požadované technické parametry obráběcích nástrojů jsou uvedeny v příloze č.2A Zadávací dokumentace.

B. Odsávací systém
Zakázka obsahuje dodávku centrálního odsávacího systému dřevoobráběcích technologií, který se skládá z potrubních rozvodů, filtrační jednotky, ventilátorů a dalších zařízení. Dodávka bude provedena včetně dopravy, zprovoznění a zaškolení obsluhy. Požadované technické parametry odsávacího systému jsou specifikovány v příloze č.1B Zadávací dokumentace. Schéma uspořádání odsávacího systému v provozovně je specifikováno v příloze č.2B Zadávací dokumentace.

C. CAD a CAD/CAM software
Zakázka obsahuje dodávku CAD a CAD/CAM softwaru, které jsou určeny pro kreslení, návrhy konstrukčního řešení, modelování a tvorbu výrobních programových dat pro CNC dřevoobráběcí technologie. Dodávka bude provedena včetně instalace a školení. Požadované technické parametry CAD a CAD/CAM software jsou specifikovány v příloze č.1C Zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.01.2018