Veřená zakázka

Dodávka programového vybavení a služeb v rámci licenčního programu Microsoft Campus and School Agreement pro organizace školství 2022–2025

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy,
48620000-0 - Operační systémy,
72261000-2 - Podpora programového vybavení
Popis:

Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je dodávka licencí pro užití souboru produktů firmy Microsoft a poskytování dalších dodatečných služeb spojených s využitím licencí firmy Microsoft právnickým osobám vykonávajícím činnost škol a školských zařízení v působnosti Královéhradeckého kraje - zabezpečení v roli autorizovaného prodejce pro oblast vzdělávání.
Cílem je pokrytí licencí a dalších služeb zahrnutých v rámci Rámcové multilicenční smlouvy Campus and School a následné Prováděcí smlouvy „Microsoft EES“ a pokrytí licenčních potřeb na všech počítačích a vybraných serverech příspěvkových organizací školství zřízených Královéhradeckým krajem i umožnit přistoupení ke smlouvě i ostatním právnickým osobám vykonávajícím činnost škol a školských zařízení v působnosti Královéhradeckého kraje.
Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové smlouvy, a to s jedním účastníkem zadávacího řízení. Jednotlivé dílčí zakázky budou formou objednávek zadávány postupem bez obnovení soutěže.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.06.2022