Veřená zakázka

Dodávka materiálu – projekt Skiving

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
14622000-7 - Ocel
Popis:

Zadavatel realizuje projekt s názvem „Inovativní nástroj na výrobu ozubení pomocí technologie Skiving“, jehož předmětem je vývoj speciálních nástrojů na efektivní obrábění ozubení převodovek. Cílem projektu je vyvinout inovativní produkt s unikátními parametry, který bude charakterizován svým univerzálním využitím pro vybrané spektrum materiálů, na které je projekt zaměřen. Tento soubor inovovaných nástrojů bude vykazovat vyšší efektivitu z pohledu nákladů na obrobek. Toho bude dosaženo inovací technických parametrů: vysokou přesností dosedacích a upínacích ploch se zaměřením na preciznost geometrie čela, řezné hrany, povrchu a přesnost tvaru profilu nástroje.
Předmětem výběrového řízení je výběr dodavatele(ů), se kterým(i) zadavatel uzavře rámcovou kupní smlouvu. Na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy bude vybraný dodavatel dodávat zadavateli materiál potřebný pro realizaci projektu. Podkladem pro dodání budou dílčí objednávky vycházející z uzavřené rámcové kupní smlouvy.
Předmět zakázky je rozdělen na 8 částí dle jednotlivých druhů materiálu.
Předmět zakázky je přesně vymezen a popsán v Příloze č. 1 zadávací dokumentace, která zároveň obsahuje množství jednotlivých druhů materiálu, které zadavatel za dobu trvání rámcové kupní smlouvy zamýšlí nakoupit.
Dodavatel může podat nabídku na libovolný počet částí předmětu zakázky. Každá z částí bude hodnocena odděleně.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.05.2021