Veřená zakázka

Dodávka kancelářských potřeb 2023 - 2024

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Spotřební materiál
Spotřební materiál ->  Kancelář
CPV kódy:
30192000-1 - Kancelářské potřeby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku kancelářských potřeb a papíru v souladu se specifikací uvedenou v e-aukčním prostředí a zároveň dodávka ostatního zboží dle aktuální potřeby zadavatele z ceníku dodavatele s plošnou slevou z ceníkových cen dodavatele. Plnění bude probíhat postupně na základě písemné výzvy (objednávky – mail, nebo elektronicky z webových stránek dodavatele) k poskytnutí dílčích plnění dle potřeb zadavatele s tím, že zadavatel si vyhrazuje právo nepožadovat celý předpokládaný objem dodávek, dané množství je pouze orientační a není pro zadavatele závazné.
Seznam kancelářských potřeb je uvedený v příloze této výzvy a obsahuje předpokládané množství s ohledem na spotřebu v roce 2022. Zadavatel požaduje, aby dodavatel dodával jednotlivé položky ve stejné nebo lepší kvalitě, která je uvedena v příloze č. 2 této výzvy – Seznam položek.
Seznam dodávek uveden v hodnotící tabulce je pouze orientační a je uveden za účelem možnosti nacenění dodávek účastníky výběrového řízení a stanovení nabídkové ceny pro hodnocení nabídek.
S účastníkem bude uzavřena rámcová smlouva, kde budou zachovány jednotkové ceny.
Zadávaná veřejná zakázka je zakázkou vyhrazenou podle § 38 ZZVZ, neboli zadavatel stanovuje, že se výběrového řízení mohou účastnit pouze dodavatelé zaměstnávající na chráněných pracovních místech podle zákona o zaměstnanosti alespoň 50% osob se zdravotním postižením z celkového počtu svých zaměstnanců.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.02.2023