Veřená zakázka

Dodávka a instalace kompletního vybavení MŠ pro 50 dětí v ulici Palackého v Roztokách

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství Nábytek
Nábytek ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní dílyStravování a potraviny
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
30200000-1 - Počítače,
37000000-8 - Hudební nástroje, sportovní zboží, hry, hračky, materiál pro řemeslné a umělecké práce a příslušenství,
39161000-8 - Nábytek pro mateřské školy,
39221180-2 - Kuchyňské potřeby,
92225000-4 - Interaktivní televize
Popis:

Předmětem plnění zakázky je jednorázová dodávka a případná instalace kompletního vybavení montované novostavby mateřské školy s kapacitou 50 dětí. Požadované vybavení zahrnuje nábytek, sanitární zařizovací předměty, dekorační předměty, hračky a herní a výtvarný materiál a potřeby, domácí spotřebiče, výpočetní a zobrazovací techniku, kuchyňské a jídelní vybavení. Přesný seznam a popis požadovaného vybavení je předmětem přílohy č. 4 této zadávací dokumentace. Jako věcné vyjádření požadavků na vybavení a jeho kvalitativní parametry byl použit katalog firmy MAKRA DIDAKTA, s.r.o. (IČ: 279 16 758), veřejně dostupný na adrese: http://eshop.makra.cz/_images/minikatalog_2018/#p=1. Předměty popsané v příloze č. 4 této dokumentace slouží pouze k instruktivním účelům a k popisu kvalitativních požadavků zadavatele. Uchazeči mohou nabídnout jiné, adekvátní řešení, při zachování požadovaných parametrů. Rozměrově se mohou nabízené předměty mírně lišit od požadovaných, musí však být možno je umístit do určených prostor MŠ. K tomuto účelu je přílohou půdorys objektu (příl. č. 3) a přesné zaměření je možno provést při návštěvě místa realizace zakázky.
Zadavatel požaduje lhůtu pro uplatnění práva z vadného plnění u nábytku a průmyslového zboží v délce minimálně 24 měsíců. Uchazeč může nabídnout lhůtu delší, nikoliv však kratší.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.02.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.03.2018