Veřená zakázka

Dodávka a instalace herních prvků a vybavení pro herní zahrady dvou MŠ v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Nábytek
Nábytek ->  Ostatní Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
37000000-8 - Hudební nástroje, sportovní zboží, hry, hračky, materiál pro řemeslné a umělecké práce a příslušenství,
39161000-8 - Nábytek pro mateřské školy
Popis:

Předmětem plnění zakázky je dodávka a instalace herních prvků a herního vybavení pro venkovní herní zahrady dvou mateřských škol na adresách Jungmannova 34 a Palackého 781 v Roztokách u Prahy. Ilustrace příslušných pozemků je předmětem přílohy č. 3. Herní prvky a vybavení bude dodáno na tyto adresy v rozsahu dle přílohy č. 4 – seznamu požadovaného zboží. Věcnou náplní plnění zakázky je jednak vypracování návrhu na rozmístění herních prvků na určených plochách, dále dodávka požadovaného zboží na výše uvedené adresy a instalace herních prvků dle zadavatelem schváleného návrhu. Jako věcné vyjádření požadavků na dodávku herních prvků a vybavení a jeho kvalitativní parametry byly použity veřejně dostupné katalogy různých firem a u každé položky je uveden původní internetový odkaz. Předměty popsané v příloze č. 4 této dokumentace slouží pouze k instruktivním účelům a k popisu kvalitativních požadavků zadavatele. Uchazeči mohou nabídnout jiné, adekvátní řešení, při zachování požadovaných parametrů. Rozměrově se mohou nabízené předměty mírně lišit od požadovaných, musí však být možno je umístit do určených prostor. K tomuto účelu jsou přílohou situace příslušných pozemků (příl. č. 3) a přesné zaměření je možno provést při návštěvě místa realizace zakázky.
Instalace herních prvků bude probíhat za plného provozu mateřských škol. Bude tedy nutné zajistit účinné ohrazení staveniště a zajistit je proti náhodnému vniknutí dětí do jeho prostoru. Realizace musí být plánována a prováděná tak, aby bylo případné omezení provozu školek minimalizováno. Pokud to bude nutné, budou činnosti výrazně omezující provoz předškolního zařízení prováděny mimo pracovní dny. Konkrétní realizační podmínky a koordinace s provozem školy budou předmětem dohody se zadavatelem v rámci vlastní realizace.
Zadavatel požaduje lhůtu pro uplatnění práva z vadného plnění v délce minimálně 24 měsíců. Uchazeč může nabídnout lhůtu delší, nikoliv však kratší.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.03.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.04.2019