Veřená zakázka

Dobřany, úpravy komunikačních a parkovacích ploch v ul. F.X.Nohy a v ul. Loudů

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45232440-8 - Stavební práce pro kanalizační potrubí,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace stávající komunikace ulice F.X.Nohy v Dobřanech. V rámci navrhovaných úprav dochází k usměrnění, resp. doplnění parkovacích ploch a navazujících chodníků a ploch pro kontejnery. Součástí navrhovaných úprav je rovněž úprava odvodnění zahrnující osazení nových uličních vpustí s přípojkami napojenými na stávající vpusti rušené, resp. na stávající kanalizaci, včetně odvodnění pláně podélnou drenáží. Součástí jsou pak také navazující terénní úpravy s ohumusováním a osetím. Pozn. stavební práce v ul. F.X.Nohy bude třeba zkoordinovat s položením příčného topného kanálu z výtopny do sportovní haly; zhotovitel bude povinen umožnit vstup na staveniště třetímu subjektu, který bude realizovat topný kanál; přílohou zadavatel přikládá PD na realizaci topného kanálu.
Předmětem plnění je úprava místní komunikace ulice Loudů v Dobřanech. Bude proveden nový povrch komunikace, budou provedena přilehlá kolmá odstavná stání. Komunikace bude upnuta do nově navržených obrub. Pozn. oprava ul. Sportovců není předmětem plnění této veřejné zakázky
Předmět veřejné zakázky přesně specifikují Smlouva o dílo (příloha č.1 Zadávací dokumentace), Obchodní podmínky objednatele (příloha č.2 Zadávací dokumentace) a projektové dokumentace zpracované společností D PROJEKT PLZEŇ Nedvěd s.r.o., IČ 26388791 a BOULA IPK s.r.o., Goldscheiderova 2925/3, 301 00 Plzeň, IČ 28035461 (příloha č.3 Zadávací dokumentace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.07.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.07.2020