Veřená zakázka

Demolice lávky přes řeku Kněžnou v Rychnově nad Kněžnou v ulici Na Sboře

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45111100-9 - Demoliční práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je odstranění stávajících lávky přes řeku Kněžná v ulici Na Sboře ve městě Rychnov nad Kněžnou. Odstranění stávajících lávky bude provedeno snesením lávky na přilehlou plochu jeřábem s minimální únosností 14,9 t při vyložení 15,0 m (např. LTM 1100-4.2). Navržená přilehlá plocha je na pozemku parcelního čísla 1569 v majetku města Rychnov nad Kněžnou. Zde bude lávka rozebrána.
Ocelové části budu prodány za cenu šrotu a asfaltový kryt bude uložen na patřičnou skládku.
Betonové opěry budou ubourány a terén urovnán a navázán na stávající opěry a křídla sousedního mostu. Následně budou tyto plochy ozeleněny.
Pro umístění jeřábu bude nutné demontovat svislou dopravní značku B11 a snesení lávky a odjezdu jeřábu bude dopravní značka zpětně na montována.
Před zahájení prací bude nutné vytyčit průběh vedení veřejného osvětlení a vedení pro světelné semafory.
Spodní stavba lávky bude kompletně odstraněna a to do minimální hloubky 0,5 m pod terénem. V místě odstranění podpěr lávky bude proveden úprava z kamenné rovnaniny dle TNV 75 2103 – „Úpravy řek“ včetně dosypání zeminou a setím. Řešená úprava toku bude plynule navázána na stávající úpravu tak, aby nedošlo ke zmenšení průtočného profilu.
Podrobný rozsah předmětu veřejné zakázky malého rozsahu z hlediska vymezení technicko - jakostních parametrů a podmínek plnění předmětu je specifikován v příloze č. 3 této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.01.2021