Veřená zakázka

Cyklostezka na náspu zrušené železniční trati, Veselí nad Lužnicí – mostní objekty

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45221100-3 - Stavební úpravy mostů,
45221119-9 - Stavební úpravy při rekonstrukci mostů,
45233162-2 - Výstavba cyklistických stezek
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě (novostavbě) stezky pro chodce a cyklisty se smíšeným provozem (dále také jen „stezka“). Délka stezky je 2320 m. Stezka má počátek staničení v jihovýchodní části města Veselí nad Lužnicí, kde navazuje na stávající komunikaci – ulice A. Jiráska. Od ulice A. Jiráska je stezka vedena v nezastavěném území, po náspu zrušené železniční trati až do staničení km 1,69. V tomto úseku stezka překonává 5 stávajících mostních objektů a kříží 3 komunikace. Ve staniční km 1,69 je svedena vedle stávající vlečky a ve staničení km 1,79 navazuje na stávající místní komunikaci -ul. U Družstva, kde je již vedena ve stávající zástavbě. Povrch Ulice U Družstva, v části, kde je vedena stezka v podobě oboustranných piktogramů, je navržen k výměně. Za touto komunikací, ve staničení km 2,04, je stezka vedena v trase stávajícího asfaltového chodníkového pásu a ve staničení km 2,32 je navázána na komunikaci – ulice Nádražní.
Stezka je navržena s asfaltovým povrchem v šířce 3,0 metru s oboustrannou nezpevněnou krajnicí šířky 0,5 metru. Ve staničení km 0,1 – km 1,36 je navrženo oboustranné ocelové zábradlí výšky 1,3 m, v km 1,4 – 1,6 je navrženo levostranné ocelové zábradlí výšky 1,3 m pro ochranu chodců a cyklistů na stezce. Ve staničení km 0,54 a km 1,49 jsou navržena odpočívadla s mlatovým povrchem a příslušným vybavením (lavičky, přístřešek, stojan na kola, odpadkový koš). Odpočívadlo v km 1,49 je spojeno s připojením stezky na stávající místní komunikaci, taktéž s mlatovým povrchem. Celková zastavěná plocha je 8580 m2.

Stavební práce spočívající ve výstavbě (novostavbě) stezky jsou je rozděleny do 2 samostatných veřejných zakázek.

Předmětem této první veřejné zakázky je pouze realizace rekonstrukce 5 stávajících mostních objektů vč. souvisejících prací v rozsahu stanoveném projektovou dokumentací vč. soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.02.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.03.2024