Veřená zakázka

Cyklostezka Dačice – Bílkov a chodník Bílkov

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy,
45233161-5 - Výstavba stezek pro pěší,
45233162-2 - Výstavba cyklistických stezek
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavby "Výstavba cyklostezek v k.ú. Dačice a Bílkov – trasa 4, Dačice – Bílkov II." (dále jen "Cyklostezka Dačice - Bílkov") a navazující stavby "Chodník Bílkov", a to podle příslušných projektových dokumentací, soupisů stavebních prací, dodávek a služeb s výkazy výměr a příslušných společných povolení, které tvoří přílohu č. 1 Výzvy k podání nabídek.

V případě první z obou staveb, Cyklostezky Dačice - Bílkov, se jedná se o stavbu nové bezpečné komunikace pro chodce a cyklisty, která bude sloužit k propojení Dačic a jejich místní části Bílkov. Trasa stezky je vedena převážně v nezastavěném území, za příkopem silnice III/4076. Stezka je vedena po okraji zemědělsky obdělávaných pozemků, v prostoru, kde jsou již uložena podzemní vedení. V krátkých úsecích, v blízkosti zástavby, je stezka vedena na úkor silničního příkopu.

V případě navazující stavby "Chodník Bílkov" se pak jedná o stavební úpravu místní komunikace spočívající v doplnění chodníku v místní části Bílkov vlevo při vjezdu do obce ve směru od Dačic. Nově vybudovaný chodník bude navazovat na stávající chodník před památníkem obětem světové války.

Další informace o předmětu a podmínkách plnění jsou uvedeny ve Výzvě k podání nabídek a jejích přílohách.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.11.2023