Veřená zakázka

ČOV a kanalizace pro hájenku Bukovinka

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je objekt hájenky v Bukovince č.p. 97, který je situovaný na samotě. Nejbližší veřejná kanalizace je cca 0,4 km od objektu. V blízkosti není vodní tok. Objekt je využíván k rodinnému bydlení. V současné době jsou splaškové odpadní vody odváděny do jímky na vyvážení – žumpy. Tento způsob odkanalizování je ekonomicky náročný a ekologicky nevhodný.
Odkanalizování objektu č.p. 97 je navrženo novou domovní kanalizací odvádějící splaškové odpadní vody do nové domovní ČOV. Předčištěné odpadní vody z ČOV budou odváděny vsakem do podzemí přes vsakovací objekt na pozemku p.č. 306/32.
Stávající žumpa bude zrušena. Po předchozím vyčerpání odpadních vod bude vybouráno zastropení jímky a stěny do výškové úrovně cca 0,5 m pod terén. Prostor žumpy bude následně zasypán. Dešťové vody nejsou předmětem projektové dokumentace. Předpokládá se jejich odvod shodně sestávajícím stavem vsakem do podzemí. Dešťové vody je vhodné akumulovat pro jejich další využití – zálivka, potřeby domácnosti atd.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.08.2021