Veřená zakázka

Centra kolegiální podpory – Dodávka kompenzačních a didaktických pomůcek

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Vzdělávání a konferenceOstatníTechnologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
39162000-5 - Vzdělávací vybavení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kompenzačních a didaktických pomůcek pro vzdělávání a rozvoj pohybu a motoriky žáků se speciálními vzdělávacími potřebami dle specifikace uvedené v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.

Veřejná zakázka je spolufinancována Evropskou unií z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, registrační č. projektu CZ.02.3.62/0.0/0.0/16_037/0004773.

Detailní popis předmětu plnění je obsažen v přílohách této zadávací dokumentace, zejm. v příloze č. 1 (tj. ve specifikaci předmětu plnění) a v textu návrhu kupní smlouvy (příloha č. 5), v rámci nichž jsou rovněž uvedeny i min. požadované parametry a vlastnosti poptávaného plnění.
Obsahuje-li zadávací dokumentace (zadávací podmínky), včetně všech příloh, požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel připouští v každém jednotlivém případě i jiné kvalitativně a technicky obdobné plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.05.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.05.2020