Veřená zakázka

ANIMO - REKONSTRUKCE HALY H13 ZLONICE

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45213240-7 - Výstavba zemědělských objektů
Popis:

6.1 Předmět zakázky
Předmětem této zakázky se rozumí kompletní souhrn veškerých prací, dodávek, služeb, koordinace subdodávek a všech předepsaných zkoušek spojených se zajištěním zakázky na rekonstrukci haly H13 pro chov prasat na farmě Zlomice.
Předmětem této zakázky se rozumí kompletní souhrn veškerých prací, dodávek, služeb, koordinace subdodávek a všech předepsaných zkoušek spojených se zajištěním zakázky „Stavební úpravy stájí H13 a H 14 na farmě Zlonice – část SO 01 H13“.

Předmětem zakázky je provedení stavebních úprav jednoho ze dvou (SO 01 H13) stávajících objektů stájí pro prasata na stáje pro ustájení březích prasnic ve skupinových kotcích v bezstelivovém provozu na poloroštových (částečně zaroštovaných) podlahách. SO 02 je identický objekt, který bude předmětem samostatného výběrového řízení na dodávku stavby.

Stavební úpravy spočívají v odstranění stávajícího objektu haly H13 (st. 624) v celém rozsahu a ve výstavbě nové haly v půdorysu stávajícího objektu. Součástí bude i provedení nových rozvodů vody, kanalizace a elektroinstalace, dále pak technologických celků hrazení, krmení, napájení a ventilace.
Jedná se o stavbu trvalou.

Území, ve kterém je umístěna řešená stavby, se nachází v zemědělském areálu pro chov prasat vzdáleném cca 300m jihovýchodním směrem od obce Zlonice (okr.Kladno). V prostoru výstavby nového objektu je v současné době stávající objekt stáje pro chov prasat (st. 624), který bude před zahájením výstavby v celém rozsahu odstraněn. Přilehlý pozemek je mírně svažitý severním směrem. V areálu jsou umístěny stavby pro chov prasat, technického zázemí (hygienická smyčka, sklady a garáže, jímky), zpevněné plochy pro obsluhu objektů a travnaté plochy.

Stávající objekt stáje st. 624 (H13) se nachází na pozemcích vedených jako zastavěná plocha a nádvoří, okolní navazující pozemek parc.č. 370/7 je veden jako ostatní plocha.
Stávající obslužné komunikace navazují na stávající krajskou silnici parc.č. 1033 (Zlonice – Beřovice) procházející podél areálu farmy shodně se stávajícím stavem.
Stavebními úpravami dojde pouze k drobným změnám provozního řešení a technologie výroby. Původní bouraná stáj byla stájí pro výkrm prasat, stavebními úpravami dojde ke změně využití na stáj pro ustájení prasnic březích, u původní i nové stáje jde o provoz bezstelivový na poloroštových (částečně zaroštovaných) podlahách – dojde pouze ke změnám v dispozičním uspořádání vnitřních prostor stáje z důvodu přizpůsobení prostoru pro ustájení jiné kategorie zvířat. Technologie krmení, napájení a větrání jsou opět podobná původním technologickým celkům, tyto celky budou přizpůsobeny novému využití stájí. Ve stájích bude dispoziční uspořádání provedeno tak, že podél jedné podélné stěny bude obslužná chodba a ostatní prostor bude rozdělen na šest shodných skupinových kotců. V každé stáji bude kapacita 360ks březích prasnic. Součástí obou stájí budou i technická zázemí, kde budou velíny (místnosti pro umístění řídících počítačů), strojovny (místnosti pro umístění rozvaděčů a kompresorů) a sklady.

Ustájení
Ve stáji je volné ustájení březích prasnic ve skupinových kotcích na částečně zaroštovaných podlahách. Část podlahových ploch je řešena betonovou mazaninou, část je řešena železobetonovými rošty na podroštových vanách. V objektu je jedna řada kotců (6 kotců v objektu), podél kotců je obslužná chodba.
Odkliz kejdy
Kejda je prošlapávána do podroštových van, odkud je vyskladňována pomocí špuntového systému (vytažením zátek) kejdovou kanalizací pod úrovní van do stávající kejdové gravitační kanalizace do stávající přečerpávací jímky st. 607. Z přečerpávací jímky je dále kejda a odpadní vody přečerpávány do skladovacích jímky v SV části farmy.
Krmení a napájení
Krmení je terčíkovými dopravníky dopravováno ze zásobníků krmných směsí do automatických krmných boxů, kde je automaticky přidělováno jednotlivým prasnicím při vstupu do krmného boxu. Napájení je zajištěno miskovými a hladinovými napáječkami umístěnými na hrazení v prostorech boxů a dále skrápěcími niply umístěnými v prostorech automatických krmných boxů.
Podrobné zadání zakázky je uvedeno v samostatných přílohách zadávací dokumentace, kterou tvoří:
• Příloha č. 1 - Projektová dokumentace
• Příloha č. 2 - Výkaz výměr
• Příloha č. 4 - Závazný vzor smlouvy
Kompletní zadávací dokumentace VŘ, včetně všech příloh, je uveřejněna na profilu zadavatele na webové adrese: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/animo-zatec-a-s
6.2 Prohlídka místa plnění
Prohlídka místa plnění zakázky bude zadavatelem umožněna dne 3. 12. 2020 v 10:00 hodin nebo
dne 7. 12. 2020 v 10:00 hodin, v obou případech na adrese: ANIMO žatec, a.s., farma Zlonice, Liehmannova 55, Zlonice.
Pro možnost účasti na prohlídce staveniště je nezbytné, aby účastníci zaslali kontaktní osobě zadavatele mailem přihlášku s uvedením obchodního jména firmy a jména osob, které se místního šetření zúčastní. Vstup na místo plnění zakázky bude povolen maximálně dvěma (2) zástupcům každého účastníka.
Z průběhu prohlídky místa plnění nebude zadavatelem pořizován písemný ani žádný jiný záznam.
V průběhu prohlídky nebude zadavatel poskytovat žádné další informace k předmětu zakázky ani odpovídat na vznesené dotazy k předmětu zakázky.

Vysvětlení zadávacích podmínek bude zadavatelem řešeno vždy výhradně podle ustanovení bodu
4.2 zadání VŘ.

6.4 Předpokládaná hodnota zakázky
Předpokládaná hodnota zakázky činí 20.000.000,- Kč bez DPH.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.12.2020