Veřená zakázka

Adaptace pivovarské konírny II.

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Karlovarský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212350-4 - Historicky nebo architektonicky mimořádně zajímavé budovy
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce objektu konírny bývalého pivovaru ve Valči (parc. st10/1, KÚ Valeč v Čechách) za účelem vytvoření funkčního zázemí pro podnikatelské využití. Jde o opakovanou zakázku, u které byla nově snížena kvalifikační kritéria a zpřehledněna zadávací dokumentace.
Projekt zahrnuje komplexní rekonstrukci objektu: oprava částečně havarijního dřevěného krovu, nová keramická krytina, opravy zdiva a vápenných omítek, vyztužení části stropů, průmyslové podlahy na nové provětrávané skladbě, truhlářské výplně, vestavby zázemí pro zaměstnance, nové elektrorozvody, vzduchotechnika apod. Předmětem zakázky není revitalizace okolních ploch (SO 02), u kterých je aktuálně dokončován výběr zhotovitele.
Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1_Projektová dokumentace, jejíž součástí je i výkaz výměr, s názvem „236 - Adaptace pivovarské konírny - SO 01[zadání].xlsx“
Veřejná zakázka je financována z programu 12221 - Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů, id.č. projektu 122D211000018, poskytovatele Ministerstva průmyslu a obchodu.
Pro rychlé seznámení s aktuálním stavem objektu v dokumentech přikládáme soubor fotodokumentace.pdf. Lokalita Valeč poskytuje příjemné pracovní prostředí a dostatek ubytovacích kapacit. Díky této zakázce se můžete podílet na rozvoji našeho barokního městečka s neopakovatelnou atmosférou.
Na budoucí spolupráci se těší
starostka Michaela Holobcová a místostarosta Tomáš Petr

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.06.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.06.2021