Veřená zakázka

Zvýšení kvality odbornosti Masarykovy základní školy – Chemická učebna s laboratoří a venkovní učebna s přírodovědným zaměřením

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Nábytek
Nábytek ->  Ostatní
CPV kódy:
39160000-1 - Školní nábytek,
45000000-7 - Stavební práce,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov
Popis:

Předmětem této zakázky malého rozsahu na stavební práce jsou stavební úpravy chemické učebny s laboratoří a vybavení nábytkem. Stávající řešení učebny, kdy do školních lavic je dovedena voda, kanál, plyn, bude zrušeno. Stávající nábytkové vybavení (vč. katedry) bude nahrazeno novým, dále dojde k instalaci vnitřní stínící techniky (el. žaluzie) a dataprojektoru. Stávající laboratoř bude vybavena novým pracovním nábytkem pro potřeby výuky. Nově se v rámci laboratoře umístí oboustranná laboratorní digestoř (laboratoř / učebna).
Pódium venkovní učebny s přírodovědným zaměřením je navrženo jako otevřená, potažmo krytá ocelová konstrukce v kombinaci s možností provizorního zastřešení provedeného pomocí polykarbonátových desek (nepřízeň počasí), stejně tak je možné zakrýt konstrukci umístěnou nad stávající zpevněnou plochou (venkovní učebna s přírodovědným zaměřením). Lehký přístřešek bude nad pódiem i nad venkovní učebnou s přírodovědným zaměřením.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.09.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.10.2018