Veřená zakázka

Zvýšení kvality komunitních sociálních služeb CSS Stod

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je:
Objekt Dnešice:
Předmětem veřejné zakázky je výměna zdrojů tepla a vybavení objektů systémem nuceného větrání.
Stávající dva plynové zdroje tepelné energie budou analogicky nahrazeny dvojicí nových topných zdrojů. Je uveden popis jednoho zdroje, platný pro oba. Na základě požadavku investora byla jako médium pro vytápění objektu a budoucí přípravu TV zvolena elektřina ve spojení s tepelným čerpadlem. Je navrženo tepelné čerpadlo vzduch/voda, provedení „split“. Jmenovitý výkon navrženého tepelného čerpadla je 8 kW.
Každá část objektu (západ/východ) bude vybavena rovnotlakým větracím systémem s rekuperací tepla z odváděného vzduchu. Zařízení jsou navržena prakticky jako identická. Je uveden popis pro jedno zařízení, platí však pro obě zařízení. Zařízení je celkově navrženo jako rovnotlaké s nuceným přívodem filtrovaného a čerstvého venkovního vzduchu a s nuceným odvodem znečištěného vzduchu s využitím zpětného získávání tepla z odváděného vzduchu.

Objekt Stod:
Předmětem veřejné zakázky je výměna zdrojů tepla a vybavení objektů systémem nuceného větrání.
Vytápění a ohřev vody na základě požadavku investora byla jako médium pro vytápění objektu a budoucí přípravu TV zvolena elektřina ve spojení s tepelným čerpadlem. Je navrženo tepelné čerpadlo vzduch/voda, provedení „split“. Jmenovitý výkon navrženého tepelného čerpadla je 8 kW.
Zařízení je celkově navrženo jako rovnotlaké s nuceným přívodem filtrovaného a čerstvého venkovního vzduchu a s nuceným odvodem znečištěného vzduchu s využitím zpětného získávání tepla z odváděného vzduchu. Pro větrání je navržena rekuperační jednotka, která bude umístěna pod stropem místnosti technologie.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.03.2023