Veřená zakázka

Zvýšení efektivity zdroje vysokotlaké vody pro řezání vodním paprskem

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42122000-0 - Čerpadla,
42122130-0 - Vodní čerpadla
Popis:

Předmětem této zakázky je zvýšení efektivity provozu zdroje vysokotlaké vody pro řezání vodním paprskem.
Technicky se jedná o instalaci nového vysokotlakého čerpadla a jeho napojení na stávající rozvod vysokotlaké vody pro řezání vodním paprskem. Řez vodním paprskem se používá pro dělení vyráběného materiálu na papírenských linkách a na CNC stroji pro tvarové výřezy. Čerpadlo bude provozováno v nepřetržitém provozu.
Maximální pracovní tlak nového čerpadla musí být minimálně 4100 bar. Maximální průtok tlakové vody při maximálním pracovním tlaku musí být minimálně 5,65 l/min. Vzhledem k tomu, že vysokotlaké čerpadlo je kritickou součástí výrobní papírenské linky je třeba zajistit nejvyšší možnou spolehlivost provozu čerpadla a minimalizovat případné servisní prostoje. Čerpadlo musí mít minimálně dva multiplikátory (redundantní). Pro minimalizaci provozních nákladů musí být objem hydraulického oleje menší než 200 litrů. Čerpadlo musí mít zabudované sledování životnosti komponent multiplikátoru, hlídání opotřebení vysokotlakého těsnění a musí být připojitelné do systému dle standardu Industry 4.0.
Součástí nabídky bude i návrh servisní smlouvy pro zajištění servisního zásahu do 48 hodin.
Instalace celého zařízení a jeho zprovoznění včetně zaškolení obsluhy je taktéž součástí zakázky. Instalací se rozumí kompletní osazení celého systému včetně všech nezbytných úprav stávajícího rozvodného systému. Celý rozvodný systém musí po funkční a bezpečnostní stránce vyhovovat všem souvisejícím předpisům.
Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.03.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.04.2022