Veřená zakázka

Zvýšení bezpečnosti chodců v Krupce, nová parkovací místa, přechody pro chodce

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45230000-8 - Stavební práce pro potrubní, telekomunikační a elektrické vedení, pro dálnice, silnice, přistávací plochy a železnice; zarovnávání ploch,
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem řešení projektu je rekonstrukce ulice U stadionu, včetně pravé odbočky k RD a navazující ulice Letná a rekonstrukce stávající parkovací plochy u městského hřbitova, včetně dopravního značení parkovacích stání, veřejného osvětlení a osazení laviček.
V rámci rekonstrukce by měly být provedeny opravy vozovek a jejich odvodnění, vybudování nových podélných parkovacích stání, osvětlení komunikace, vybudování nových chodníků, výstavbu bezbariérových přechodů a jejich osvětlení, zatravnění ploch a také vybudování nového oplocení sportovního areálu.
Rekonstrukce ulice U stadionu, včetně pravé odbočky k RD a navazující ulice Letná:
Jedná se o komunikaci ulice U stadionu včetně pravé odbočky k rodinným domům a navazující ulici Letná, která se nachází na v jihozápadní části města Krupka u sportovního areálu. Staveniště je odvodněno stávajícími vpustmi zaústěnými do dešťové kanalizace a příkopy umístěnými podél komunikace. Obvod stavby je dán jejím rozsahem. Stavba nezasahuje do jiných pozemků, než je stávající stav. Staveniště bude umístěno na pozemcích investora (MĚSTO KRUPKA). Komunikace propojuje ulice Bohosudovská a Prokopská s rodinnými domy a sportovním areálem. Touto komunikací je vedena městská autobusová doprava.
Bude se jednat o opravy současných vozovek, vybudování nových podélných parkovacích stání, vybudování nových chodníků, výstavbu bezbariérových přechodů, zatravnění ploch, o zajištění odvodnění zpevněných ploch komunikace. Pro osvětlení 2 přechodů je uvažováno osazení 2 přechodových stožárů s přechodovými svítidly ke každému přechodu. Pro osvětlení komunikace je uvažováno osazení 4 osvětlovacích stožárů se svítidly. Nová veřejná osvětlení budou napojena na stávající stožáry veřejného osvětlení. Před započetím prací bude demontován stávající kovový plot délky 140m, který je složen z plotových dílců a sloupků vč. vstupní branky.
Rekonstrukce stávající parkovací plochy u městského hřbitova, včetně dopravního značení parkovacích stání, veřejného osvětlení a osazení laviček:
Zájmové území je využíváno jako parkoviště a je ohraničeno obrubníky. Staveniště se nachází na pozemku 734/11. Investor přistupuje k této akci z důvodu obnovy krytu asfaltové plochy a dopravního značení v dané lokalitě. Stavba se nachází v katastrálním území Krupka, v ul. Lipová v Krupce. Zájmové území tvoří prostor parkoviště, kryt živičný uzavřený do betonových obrub. Předmětem projektu je rekonstrukce krytu a obrub, nové dopravní značení parkovacích stání a osazení nových laviček. Pro osvětlení parkoviště je uvažováno osazení 2 osvětlovacích stožárů se svítidly, které budou napojeny na stávající stožár veřejného osvětlení, který se nachází vedle parkoviště.
Stavba neleží v ochranných pásmech vodních zdrojů. Svým rozsahem stavba nepodléhá hodnocení vlivů na životní prostředí dle zákona 93/2004 Sb. Stavba nevyžaduje vyhlášení ochranného pásma.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.02.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.03.2015