Veřená zakázka

ZŠ Řepiště – Vybavení interiér

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Nábytek
Nábytek ->  Kancelářský
Nábytek ->  Ostatní
CPV kódy:
39000000-2 - Nábytek (včetně kancelářského), zařízení interiéru, domácí spotřebiče (mimo osvětlení) a čisticí prostředky,
39100000-3 - Nábytek,
39130000-2 - Kancelářský nábytek,
39134000-0 - Počítačový nábytek
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele interiérového vybavení do ZŠ Řepiště v souladu se zadávacími podmínkami.
Projekt Základní škola Řepiště – odborné učebny, CZ.06.04.01/00/22_111/0001601, je spolufinancován Evropskou unií. Předmětem projektu je vybudování venkovní přírodovědné učebny, vybavení odborných učeben, zázemí družiny a komunitních prostor školy a zajištění vnitřní konektivity školy dle standardu konektivity škol MŠMT s cílem zkvalitnění vzdělávací infrastruktury.
Projekt obsahuje řešení interiérového nábytkového vybavení Základní školy v Řepištích. Jedná se převážně o skříňový vestavný nábytek, stolový a sedací nábytek, dále pak kompletní vybavení knihovny a auly, která bude sloužit jako zázemí pro vzdělávací činnosti (přednášky, jako speciální učebna) a také pro komunitní aktivity v rámci prostoru knihovny. Součástí dodávky nábytků jsou i popsané elektrospotřebiče (lednice, varné desky, trouby, mikrovlnné trouby apod.) a dřezy uvedené a pospané ve knihách prvků (kuchyňky, kanceláře, chodby).
Veškerý nábytek je řešen v jednotném materiálovém konceptu. Jedná se o kombinaci několika málo materiálů, které barevně navazují na koncept barevnosti interiéru objektu, jako jsou keramické obklady. Skříňový nábytek je navržen převážně ve žluté barvě a tvoří tak prvek interiéru, který svou zářivostí rozjasňuje jinak střídmě barevně řešené povrchové materiály.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.04.2024