Veřená zakázka

ZŠ Poličná, stará budova - rekonstrukce otopné soustavy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
45331100-7 - Instalace a montáž ústředního topení
Popis:

Nevyhovující stávající rozvod ústředního vytápění včetně stávajících článkových otopných těles bude demontován. Rozvody v kotelně zůstanou zachovány. Po realizaci dojde k přenastavení expanzních nádob, oběhového čerpadla GRUNDFOS Magna 65 - 60F a topné křivky ekvitermní regulace. Otopná soustava je nově navržena na teplotní spád 75/60°C.
Nový rozvod začíná pod stropem 1PP v m. č. 110 (sklad) napojením na stávající ocelové potrubí DN80 vedoucí z kotelny v 1NP. Na společném vratu bude umístěn hlavní vyvažovací ventil. Odtud vede páteřový rozvod jednotlivých větví (V, V2, V3, V4) k jednotlivým stoupačkám a dále k otopným tělesům. Paty větví jsou osazeny uzavíracími, vypouštěcími kohouty a vyvažovacími ventily. Nové páteřové rozvody povedou převážně v původních trasách. Rozvody budou řádně označeny směrem proudění.
Po skončení všech prací a před zakrytím potrubí bude provedena stavební, tlaková a topná zkouška dle ČSN 06 0310. Potrubí bude také řádně propláchnuto. Na závěr bude systém zaregulován dle vyhl.193/2007 Sb. Ke všem zkouškám a zaregulování systému bude vystaven protokol.
Rozsah předmětu veřejné zakázky je specifikován v projektové dokumentaci, která je nedílnou součástí této výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.01.2022