Veřená zakázka

ZŠ Ostrožská Nová Ves, stavební úpravy 1.NP a parteru

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
45310000-3 - Elektroinstalační práce,
45331100-7 - Instalace a montáž ústředního topení,
45332400-7 - Instalace a montáž sanitárního zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce. Jedná se o změnu dokončené stavby – stavební úpravy budovy základní školy související s dispozičními změnami. Záměr řeší rozšíření školy v rámci dispozičních úprav stávajících objektů školy (vybudovaných v různých obdobích), které jsou navzájem propojeny a tvoří jeden celek v rámci jednoho stavebního objektu SO-01 – Areál základní školy na pozemku: stavební parcela číslo 39 – zastavěná plocha a nádvoří v katastrálním území Ostrožská Nová Ves.
Záměr je rozdělen na tři části (mobiliář není součástí veřejné zakázky):
1. A – „nová“ učebna (1.NP) - stávající dvouúrovňová šatna je v rámci této úpravy zrušena. V podstatě je zde budova vrácena do svého „původního stavu“, kde je do prostoru umisťována učebna. Vyžaduje vybourání mezipatra a schodiště. Zpětné vybudování stropu a podlahy v úrovni +/- 0,000. Do učebny bude obnoven původní vstup z chodby. Vstupní prostory m.č. 131 do staré budovy budou renovovány. Budou instalovány nové vstupní dveře a dveře ze zádveří do chodby.
2. B – vstup do nové budovy, šatny I. A II. stupně (1.NP) - v podstatě ruší oddělení stávající vstupní haly (m.č. 103) a šaten (m.č. 105). Vybouraná příčka a kóje současných šaten (ocelová rámová konstrukce s drátěným výpletem) umožňují propojení ve velkorysý halový prostor lépe využitelný. Vstup (m.č. 101) bude zmenšen. Nová prosklená příčka bude navazovat na stávající prosklenou stěnu vstupu. Poloha hlavního vstupu je stávající. Bezbariérový vstup (m.č.102) bude zachován. Kapacita šaten bude navýšena a bude sloužit pro I. a II. Stupeň. Šatny budou řešeny jako halový prostor. Ve středu budou umístěny oboustranné lavičky s paravánem, háčky na pověšení oblečení, úložným prostorem pro boty pod lavičkou a horní policí na rukavice a čepice. Celkový počet 10 laviček zajistí 118 míst k sezení (1 místo = 0,4m). Počítáme jedno místo k sezení na 2,5 žáka s vystřídáním během příchodu. Podél bočních stěn jsou navrženy skříňky v celkovém počtu 295 kusů. Každý žák bude mít svou skříňku. Skříňky budou řešeny jako truhlářský výrobek a budou uzamykatelné (mobiliář není předmětem této veřejné zakázky). Stávající schodiště a stěny před vstupem do budovy budou opraveny. Stávající zábradlí bude demontováno a nahrazeno novými výrobky.
3. C – Kabinet - obnovení kabinetu v m.č.137. Kabinet se nachází v přístavbě navazující na starou budovu. Fasáda staré budovy nebude stavební úpravou dotčena. V rámci úprav budou vybourány dvě okna na jižní fasádě a vytvoření přímého vstupu ze dvora. Posunutí polohy vnitřních dveří.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    31.03.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.04.2023