Veřená zakázka

ZŠ BUTOVICKÁ - ENERGETICKÁ OPATŘENÍ“ - II

Číslo ve věstníku:
498896
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
45223220-4 - Opláštění budov,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací „ZŠ Butovická - energetická opatření“ dle projektové dokumentace vypracované společností Elektroprojekta Rožnov, a.s. ze dne srpen 2009.

Stručný popis:
Předmět plnění veřejné zakázky dle projektové dokumentace tvoří provedení zateplení fasád objektů vnějším tepelně izolačním systémem (ETICS). Projekt řeší zateplení obvodového pláště polystyrénovými deskami. Z plochy stěny hlavní budovy budou odstraněny ozdobné prvky, jinak nebude stávající omítka odstraňována, poškozené plochy budou opraveny. Jako konečná povrchová úprava je navržena strukturální točená silikonová omítka (velikost zrna 2 mm). Pro provedení výměny výplní otvorů jsou navrženy plastové výplně otvorů. Součinitel prostupu tepla těchto výplní otvorů bude max. 1,0 W/m2K u oken a u dveří 1,2 W/m2K. Je navrženo zateplení střešní konstrukce přístavby objektu tělocvičny a školní kuchyně. Jako tepelný izolant jsou navrženy desky z minerálních vláken, hydroizolace je navržena z fólie na bázi polyolefínů, případně měkčeného PVC. V původních historických částech objektu je navrženo provedení tepelné izolace z minerálních vláken na stropní konstrukci posledního užitného podlaží.

Podrobnou specifikaci předmětu veřejné zakázky jakož i obchodní a platební podmínky obsahuje zadávací dokumentace a její přílohy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.10.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.11.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    20.11.2014