Veřená zakázka

Zřízení železniční zastávky Znojmo nemocnice

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
45213320-2 - Stavební úpravy objektů sloužících železniční dopravě,
45234100-7 - Výstavba železnic,
45234115-5 - Železniční signalizace,
45234116-2 - Práce na výstavbě drah
Popis:

Stavba „Zřízení železniční zastávky Znojmo nemocnice“ zahrnuje zřízení železniční zastávky na stávající trati Znojmo – Okříšky a vybudování potřebného zázemí k jejímu provozování.
Stavba se bude nacházet v zastavěné části obce. Jedná se o k. ú. Znojmo-město. Stavba předkládá vybudování železniční zastávky s nástupní hranou dl. 60m situovanou vlevo ve směru staničení v km 102,272 – km 102,332.
Poloha nové železniční zastávka s názvem Znojmo nemocnice je navržena za železničním přejezdem ulice Do Lesek vlevo ve směru stoupajícího staničení trati (od Znojma do Okříšek) rovnoběžně s ulicí R. Svobodové. Výška nástupní hrany je 550 mm nad TK. Příchod k nástupišti je navržen chodníkem, který vyhovuje bezbariérovému užívání staveb. Pro přístup na nástupiště směrem od nemocnice, tedy ze směru vpravo ve směru staničení od koleje, je zřízen chodník a přechod pro cestující zabezpečen přejezdovým zabezpečovacím zařízením. V rámci stavby bude provedena sanace železničního spodku a obnova železničního svršku v km 102,255 850 – km 102,355 850. Stávající konstrukce propustku z roku 1870 bude odstraněna a nahrazena novou kanalizací. Při stavbě je nutné dodržet platné normy, nařízení a ustanovení týkající se ochrany plynovodu v km 19,097. Podrobnosti a odkazy řeší projektová dokumentace. V rámci stavby bude realizován jeden přístřešek s kapacitou cca 15 cestujících. Dále bude řešena nová kabelová přípojka nn pro napájení nového vybavení zastávky Znojmo nemocnice.
Pro energetické napájení zařízení železniční zastávky je potřeba vybudovat nové silnoproudé rozvody. Koncepce technického řešení silnoproudých rozvodů a zařízení spočívá ve vybudování nové přípojky nn napojené na stávající kabelový rozvod společnosti E. ON. SO 53 Přípojka nn E. ON. bude součástí samostatné stavby, kterou si zajistí společnost E. ON.
Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.06.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.07.2015