Veřená zakázka

Zpracování seznamu stavu dochovalé dokumentace k vybraným budovám v majetku Královéhradeckého kraje

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníProjekty a studie
CPV kódy:
75100000-7 - Administrativní služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zpracování přehledného seznamu stavu veškerých dochovalých schvalovacích aktů, opatření a k tomu náležející dokumentace ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., Stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů („Stavební zákon“) a dalších dotčených právních předpisů (dále jen „dochovalá dokumentace“) k vybraným budovám v majetku zadavatele uvedených v příloze č. 1 „Seznam budov a dokumentace“.Seznam dochovalé dokumentace bude vytvořen na základě dohledání předmětných dokumentů u příslušných (i speciálních) stavebních úřadů a u příspěvkových organizací, jimž jsou tyto budovy svěřeny k užívání. Základní informace k dohledané dochovalé dokumentaci doplní zhotovitel v příloze č. 1 „Seznam budov a dokumentace“.
Zhotovitel převede do elektronické podoby formou naskenování (formát *.pdf) veškerou dochovalou dokumentaci k vybrané budově, vyjma projektové dokumentace, a zároveň tyto dokumenty zaznamená v příloze č. 2 „Seznam dokumentace k budově“.
Převod projektové dokumentace do elektronické podoby není předmětem plnění této veřejné zakázky. Veškerou dochovalou projektovou dokumentaci zhotovitel pouze zaznamená v příloze č. 2 „Seznam dokumentace k budově“, včetně zaznamenání obsahu této dokumentace.
Zhotovitel provede vyhodnocení kvality, rozsahu a míry využitelnosti veškeré dochovalé dokumentace a zhodnotí, zda skutečný stav stavby odpovídá dochovalé dokumentaci. Zjištěné skutečnosti, obsah, popis, hodnocení rozsahu a kvality dokumentace podrobněji zaznamená v příloze č. 2 „Seznam dokumentace k budově“, která bude vyhotovena pro každou vybranou budovu samostatně.
Veškerou existující dochovalou dokumentaci k vybrané budově zhotovitel vyhodnotí a popíše v příloze č. 2 „Seznam dokumentace k budově“.
Dále zhotovitel doplní ke každé budově samostatně přílohu č. 3 „Seznam parametrů“. Jedná se o soubor technicko - popisných atributů stavby.
Výsledkem předmětu plnění bude pro každou budovu zadavatele dokument (složka) „Seznam dokumentace k budově“, který bude obsahovat seznam a hodnocení dochovalé dokumentace k vybraným budovám a seznam parametrů stavby (v tištěné a elektronické podobě). Dále bude tato složka obsahovat naskenované schvalovací akty, zejména rozhodnutí a opatření (pouze v elektronické podobě).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.11.2019