Veřená zakázka

Zpracování projektové dokumentace ve společném stupni pro územní a stavební řízení DUR + DSP + DPS na realizaci projektu "Obnova vybraných polních cest"

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

Vážení,
Město Nové Strašecí si Vás dovoluje oslovit s žádostí o vypracování cenové nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu na služby, a to na Zpracování projektové dokumentace ve společném stupni pro územní a stavební řízení DUR + DSP + DPS na realizaci projektu „Obnova vybraných polních cest“

Rozsah požadovaných prací:
1) Vypracování jednostupňové projektové dokumentace pro vydání územního a stavebního povolení, ve společném řízení a pro provedení stavby (DUR, DSP a DPS), včetně soupisu prací s výkazem výměr a oceněného soupisu prací s výkazem výměr (rozpočtu), na obnovu polních cest v k. ú Nové Strašecí, které jsou vyznačeny v přiložené situaci. Cesty budou vedeny v původních trasách zřetelných z katastrální mapy převážně po pozemcích ve vlastnictví Města Nové Strašecí. Celková přibližná délka navrhovaných cest je 4 km. (cesta č. 1 – 1,4 km, cesta č. 2 – 1,5 km, cesta č. 3 – 1,1 km)
2) Projednání vypracované jednostupňové projektové dokumentace pro vydání územního a stavebního povolení s dotčenými orgány, a správci či vlastníky sítí technické infrastruktury, včetně související inženýrské činnosti a opatření kladných stanovisek, vyjádření, souhlasů či správních rozhodnutí dotčených orgánů a správců či vlastníků sítí technické infrastruktury k projektové dokumentaci ve stupni DUR, DSP a DPS,
3) Součástí předmětu díla je i provedení nezbytných stavebně technických, technologických, geologických a statických průzkumů, geodetického zaměření stávajícího stavu – polohopis, výškopis, fotodokumentace stávajícího stavu, pro potřeby vypracování požadované projektové dokumentace.
Jednostupňová projektová dokumentace pro vydání územního a stavebního povolení (DUR, DSP) a pro provedení stavby (DPS) bude zpracována v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (stavební zákon), a v souladu s příslušnými prováděcími předpisy k nim, vymezujícími rozsah a způsob provedení předmětné projektové dokumentace (zejména vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.). Požadovaná dokumentace bude současně zpracována v souladu s požadavky ostatních zákonných předpisů právního řádu ČR, týkajících se předmětu veřejné zakázky, zejména se jedná o hygienické požadavky, požární předpisy, požadavky na bezpečné užívání stavby, bezpečnost silniční dopravy apod.
4) Součástí inženýrské činnosti k předmětu zakázky bude také zpracování přehledu stavbou dotčených pozemků a projednání majetkoprávních záležitostí vyvolaných stavbou s objednatelem, a to ve stupni návrhu stavebně technického řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.10.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.11.2019